ועל זה נאמר פסיכולוגיה בגרוש... +,+
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 28/3/04 #63 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif ועל כך נאמר - נופר תמיד צודקת!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif ועל כך נאמר - נופר תמיד צודקת!
M midnight dragon New member 28/3/04 #23 האמת שלי זה נשמע כמו בעיברית.... אבל אי אפשר לדעת בימינו.. חחח אם יש בנות שקוראים להם משה ויעקוב.. אז אני משערת שזה יכול להיות בצרפתית.. חחחחחחחחחחחחחח
האמת שלי זה נשמע כמו בעיברית.... אבל אי אפשר לדעת בימינו.. חחח אם יש בנות שקוראים להם משה ויעקוב.. אז אני משערת שזה יכול להיות בצרפתית.. חחחחחחחחחחחחחח
M midnight dragon New member 28/3/04 #25 הפועל אהבה בצרפתית הוא aimer לא אומר... אפשר להטות אותו בצורות הבאות: aime, aimes, aimons, aimez, aiment אין שום הטיה שלו שנשמעת כמו אומר...
הפועל אהבה בצרפתית הוא aimer לא אומר... אפשר להטות אותו בצורות הבאות: aime, aimes, aimons, aimez, aiment אין שום הטיה שלו שנשמעת כמו אומר...
F FIZBAN האחד והיחיד New member 28/3/04 #27 אממ..... איזו קטנוניות... וזה לא "אומר"!!!11 זה "אמור"!!!!!!! קיצור, אל תתפסו אותי על המילה... זה נשמע צרפתי... אני אגיד לכן במפגש...
אממ..... איזו קטנוניות... וזה לא "אומר"!!!11 זה "אמור"!!!!!!! קיצור, אל תתפסו אותי על המילה... זה נשמע צרפתי... אני אגיד לכן במפגש...
F FIZBAN האחד והיחיד New member 28/3/04 #28 וגם מה שאמרת לא נכון בדיוק... אַייִמָר זה בספרדית או פורטוגזית, או כל עיוות אחר של ספרדית...
M midnight dragon New member 28/3/04 #30 רגע, שיהיה לי ברור, אתה מתווכח איתי על משהו שאני כבר לומדת שנתיים?? אם אתה דווקא רוצה לדעת, מבטאים את זה כמו אימ, אימו, אימה (אני לא יודעת איזה מנקדים.. חח)
רגע, שיהיה לי ברור, אתה מתווכח איתי על משהו שאני כבר לומדת שנתיים?? אם אתה דווקא רוצה לדעת, מבטאים את זה כמו אימ, אימו, אימה (אני לא יודעת איזה מנקדים.. חח)
P python 4 New member 29/3/04 #65 שניכם צודקים אבל מדברים על דברים שונים: פיצבן מדבר על שם העצם amour ומידנוש מדברת על הפועל aimer. j'aime tu aimes il aime וכו'. מה זה פה, שיעור בצרפתית?
שניכם צודקים אבל מדברים על דברים שונים: פיצבן מדבר על שם העצם amour ומידנוש מדברת על הפועל aimer. j'aime tu aimes il aime וכו'. מה זה פה, שיעור בצרפתית?
K Knotted String New member 28/3/04 #38 קומבה מואה?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif את לא מתכוונת לקונבאן ווה? ערב טוב?
O Orbital Shadow New member 28/3/04 #43 אממ... כן.. נו.. יכול להיות..חיחי חחחחחחחח בסך הכל מה אני יודעת?? הייתי ביפן בדיוק עד גיל שנתיים...
S SaberTooth New member 27/3/04 #15 אם מישהו באמת רוצה... ולא אכפת לו להרוס לעצמו את כל הסידרה, הוא יכול לקרוא את רשומות רייסטלין לפני הרשומות. ההודעה הזו מציגה את שתי האפשרויות העומדות לפני מי שרוצה להתחיל לקרוא את הרומח, אבל יש בה גם המלצה להתחיל לקרוא מהרשומות.
אם מישהו באמת רוצה... ולא אכפת לו להרוס לעצמו את כל הסידרה, הוא יכול לקרוא את רשומות רייסטלין לפני הרשומות. ההודעה הזו מציגה את שתי האפשרויות העומדות לפני מי שרוצה להתחיל לקרוא את הרומח, אבל יש בה גם המלצה להתחיל לקרוא מהרשומות.