מישהו פה...?

De-Panther

New member
הימורים זה חוקי כאן|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בפורומים של תפוז??

De-Panther

New member
כן... זה בסופו של..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

דבר קשור ליכולת האכיפה של המשטרה ששואפת לאפס

De-Panther

New member
כן אני../images/Emo9.gif ויצאתי...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

טמבל מציפן ועיוור על ההודעה הראשונה שלי כאן (לא שמתי לב לשירשור הזה - סליחה)

משעמם לייייייי

ואני עייפה... ומחר יש לי צו ראשון על הבוקר.. ואני צריכה להספיק ללכת להחתים את הרופאה שלי... ואחר כך לעבודה... ואחר כך מצפים לי בווקס.. בעעעעעע

De-Panther

New member
קורה... לפחות יש...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מחשב שיעביר את הזמן בטלויזיה גם במשך היום אין מה לראות

דנטל

New member
ווקס יום רביעי, דיג'יי פרש ../images/Emo99.gif

חבל שהאוירה שם מעפנה.

חחחח מעפנה?

יכול להיות את צודקת ואני לא שמה לב.. אני הולכת בשביל האנשים.. {שאני מכירה ומחבבת כמובן..} בכלל אני אוהבת את ימי רביעי בווקס ומלא זמן לא הלכתי אז מחר מצפים ממני להיות שם.. חח ואני גם מאוד רוצה להיות.. אבל עד מחר אלוהים גדול.. לילה טוב.

דנטל

New member
אני חולה חולה חולה על דיג'יי פרש

והאמת היא שהייתי שם פשוט בגלל שיקיר מה-זה ניג'ס לחברה שלי ואנחנו גם ככה מעדיפות בעיקר מסיבות היפ הופ, אז היה ברור שצריך לבדוק גם את הענינים שם, אבל האוירה היתה כל כך מנוכרת ומייבשת. זה כאילו קשר העין היחיד שיצרנו היה עם פרש בגלל שאנחנו מכירות אותו מהמסיבה הקבועה שלנו והוא בערך הבן אדם היחיד שהשתין לכיוון שלנו... שזה משהו שאנחנו מאוד לא רגילות אליו ממסיבות אחרות, ואני לא מתכוונת על לגשת ולהתחיל איתנו, אלא על סתם לתת תחושה שאנחנו לא אויר. עכשיו, מילא אנחנו, אבל גם להסתכל על הסובבים אותנו נתן תחושה שאנחנו לא חריגות ולכולם שם מנוכר.

shaiush4

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo13.gif

אני הרגע חזרתי מהעבודה, ואני קורסת למיטה ולא קמה עד הודעה חדשה. שילכו לעזאזל הם והשביתות שלהם, תקעו אותנו עוד שעתיים בעבודה. (רשות שדות התעופה שובתת מחר - אז הקדימו את כל הטיסות של הבוקר). לילה טוב לכולם!

למעלה