מישהו פה מכור כמוני לשיקאגו?:]
R RossandRachel New member 12/6/05 #3 אני כשראיתי את זה לפני חודש וחצי בברדווי הבנתי שזה מחזמר מדהים!!אני לוקח תהיום את הסרט מהבלוקבאסטר!! FOXY ROXIE HEART!!!
אני כשראיתי את זה לפני חודש וחצי בברדווי הבנתי שזה מחזמר מדהים!!אני לוקח תהיום את הסרט מהבלוקבאסטר!! FOXY ROXIE HEART!!!
S Shira lightyears New member 12/6/05 #4 מכורה קשות בית לסין הרווחיו עלי איזה 700 שקלים (פעמיים הלכתי, פעם אחת עם אחותי). הסרט משובח... אבל חסרים קטעים.
מכורה קשות בית לסין הרווחיו עלי איזה 700 שקלים (פעמיים הלכתי, פעם אחת עם אחותי). הסרט משובח... אבל חסרים קטעים.
A Amit Enchanted New member 12/6/05 #5 אני! (ואני גם חדש פה) ../images/Emo80.gif יש לי את הדיוידי והפסקול. הלכתי להצגה בת"א. הי, אני חדש. אני בן 13. אוהב מחזות זמר. וואו, אני מקורי.
אני! (ואני גם חדש פה) ../images/Emo80.gif יש לי את הדיוידי והפסקול. הלכתי להצגה בת"א. הי, אני חדש. אני בן 13. אוהב מחזות זמר. וואו, אני מקורי.
Y Yentl New member 12/6/05 #6 אני, ויש לי כל הקלטה אפשרית את המקורית משנת 75, את ההעלאה המחודשת בברודווי ב 96, את הקאסט הלונדוני מ 96, ואת פסקול הסרט... ראיתי את ההצגה פעמיים בברודווי, פעם בלונדון, ופעמיים בארץ. אני מתה על המיוזיקל הזה.
אני, ויש לי כל הקלטה אפשרית את המקורית משנת 75, את ההעלאה המחודשת בברודווי ב 96, את הקאסט הלונדוני מ 96, ואת פסקול הסרט... ראיתי את ההצגה פעמיים בברודווי, פעם בלונדון, ופעמיים בארץ. אני מתה על המיוזיקל הזה.