מישהו פה...?
H hemmlin New member 25/12/04 #4 אני מי שיציל אותך משעמום אבל אולי תבואי אליי לאיי סי קיו או שתשלחי לי הודעה פרטית? בכל זאת אנחנו סתם ממלאים את הפורום פה בשעמום שלנו
אני מי שיציל אותך משעמום אבל אולי תבואי אליי לאיי סי קיו או שתשלחי לי הודעה פרטית? בכל זאת אנחנו סתם ממלאים את הפורום פה בשעמום שלנו
K kyle chandler New member 25/12/04 #7 יש 3../images/Emo168.gif סוף סוף הקלטתי את המחזמר!!!!!!!!!!!! איזה שירים יפים. אם כבר המחזמר - תנו לי את רשימת השירים המלאה של השירים שהיו בפרק המחזמר
יש 3../images/Emo168.gif סוף סוף הקלטתי את המחזמר!!!!!!!!!!!! איזה שירים יפים. אם כבר המחזמר - תנו לי את רשימת השירים המלאה של השירים שהיו בפרק המחזמר
I I lOvE cAkE New member 26/12/04 #9 אני יודעת את הרשימה חלקית: THE JOKER LOVE HURTS I CANT SEE ME LOVEING NOBODY BUT YOU SING A SONG SHAKE YOUR GROOVE THING נראה לי שזה כל השירים...
אני יודעת את הרשימה חלקית: THE JOKER LOVE HURTS I CANT SEE ME LOVEING NOBODY BUT YOU SING A SONG SHAKE YOUR GROOVE THING נראה לי שזה כל השירים...
K kyle chandler New member 26/12/04 #10 א) לא קוראים לזה../images/Emo168.gif i can't see me loving nobody but you אלא so happy toghether ב) אני אכנס לאתר של שנותה שבעים ואבדוק אם יש רשימה
א) לא קוראים לזה../images/Emo168.gif i can't see me loving nobody but you אלא so happy toghether ב) אני אכנס לאתר של שנותה שבעים ואבדוק אם יש רשימה