מישהו פה..?

aviran677

New member
מישהו פה..?

זוכרים אותי?.:)..הרבה זמן לא הייתי פה. התגעגעתי אז חזרתי..:).. סתם לשתף אותכם מה חדש איתי (את מי שזה מעניין).. חזרתי לפני שבוע מ"חופשה" בניו יורק..חופשה זה ממש לא היה.. אולי חופשה מהגיהנום.. והחל מאתמול ב4 בבוקר גם רווק..וכרגע די בודד ..:( מישהו פה .. ?

Paranoid Eyes

New member
ממההההההההה?!!?!?

אבירן
מה קרה?!?!?

aviran677

New member
היי

אלייך הכי התגעגעתי.מהפורום.
אממ.. סיפור ארוך..לא יודע אם אני רוצה לפתוח את זה ככה לפני כול הפורום.. כי זה רק קרה אתמול.. וגם כי נראה לי שאם אני אדבר על זה עוד קצת אני אתמוטט .. מאתמול ב4 בבוקר אני במיטה.. עוד לא סיפרתי לאף אחד לא מהמשפחה לא החברים שלנו..לא נראה לי שאני אתמודד עם כול .. האנשים האלו מסביבי... המקום היחיד שאני מרגיש שיעזור לי עכשיו זה כאן.. בלי אנשים מסביבי.. לא יצאתי מהחדר מאתמול בלילה ..ניתקתי את הטלפון.. אין לי מושג מה אני עושה עם עצמי.. בחיים לא הרגשתי ככה ..אני מרגיש ולא כמו כול אלו שאומרים "אני רוצה למות".. אני באמת מרגיש שאני לא יכול לחיות..בלעדיו..!

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo10.gifאוף מאמי...

על כל זמן ומקרה שתרצה לדבר אני במסרים גם באופן פרטי. ואני שמחתי שיהיה לכם זמן לבד... לי זה היה נשמע כמו חלום וכיף לא נורמלי :X על כל מקרה, אולי בהתחלה תרצה להיות לבד אבל אני חושבת שמתישהו תהיה חייב להיות בין אנשים ולעשות הכל כדי לחשוב על זה כמה שפחות.

D amaged R oses

New member
../images/Emo201.gif אוי מאמי...

אני מבינה שאתה לא רוצה לדבר כרגע, אבל אם תרצה, גם אני פה בשבילך
! אני שולחת לך המון חיבוקים, תהיה חזק

למעלה