חשבתי שהפסקת איתם
הם תמיד עושים לך הרגשה רעה או שזאת פעם ראשונה? תבדקי ממה זה באמת נובע ואם נראה לך שמהכדורים אז לדעתי תדברי עם מי שנותן לך אותם, אולי צריך להחליף למשהו שיגרום לפחות תופעות כאלה. תנסי לעקוב אחרי התופעות. הכדור אמור להקל עלייך ולא לגרום לתחושה רעה. תשמעי, אני אתן לך עכשיו הרצאה קטנה לשעת לילה מאוחרת.... ראי הוזהרת
בכל מערכת יחסים של שני אנשים צריך להיות איזון כדי שהיא תעבוד כמו שצריך לאורך זמן. שני הצדדים צריכים לתת ולקחת, להזדקק ולהעניק. בגלל שאמא שלך חסרה לך כ"כ, ובגלל שאת צריכה את אבא שלך יותר מתמיד והוא הדמות המרכזית בחיים שלך, נוצר לדעתי קצת חוסר איזון. לאבא שלך יש עוד אנשים בחיים (אחיות שלך, חברים (?), את, החברה שלו). ולעומתו את בעצם מצפה ממנו שיתן בעיקר לך את כל תשומת הלב שלו בכל רגע נתון. את מבינה למה אני מתכוונת? אולי את צריכה לתת לו הזדמנות שהוא ירצה להיות איתך מיוזמתו ולא רק מיוזמתך, לא בשביל לשחק משחקים אלא באמת, בשביל שגם הוא יוכל יביע רצון וגעגוע להיות איתך. כבר דיברנו על זה ואני יודעת שזה לא פשוט לך כרגע לפתח קשרים עם אנשים, אבל זה דבר שיכול להגיע בהדרגה ואת יודעת את זה. כשזה יקרה את תראי שיהיה לך יותר קל עם אבא כי יהיו לך פחות ציפיות ממנו כשיהיו לך עוד אנשים בחיים שלך. בינתיים תנסי להבין שהוא מחלק את הזמן בין כמה אנשים וכולם יקרים לו. אין תחרות ביניכם, לא צריך להיות לך בכלל ספק שהוא אוהב אותך ורוצה שרק יהיה לך טוב. לא ניסיתי לפתור פה משהו אלא סתם לתת לך חומר למחשבה...