מישהו פה ?

eshkolit32

New member
כולם פה פשוט בשקט-בשקט

תשמעי, יש כבר כמה כתובות מסנג'ר של בנות פה, יש לך מושג מתי יסדרו לך את המסנג'ר?

יכול להיות בסופשבוע

כשחבר של אחותי יבוא,או שבעצם אני אנסה לשאול אותו בטלפון,אז בימים הקרובים.. -- אבל אני עצובה

..

אבא מעצבן אותי,הוא לא מתיחס אליי.. מילא שכל הזמן הוא הולך גם כשאני מתקשרת אליו הוא לא יכול לענות,הוא מסנן אותי..אוף איזה מעצבן ..זהו יש לו חברה,אז הבת שלו כבר לא מעניינת אותו ובלי לדבר על ההרגשה הרעה שיש לי

eshkolit32

New member
אין מצב

שאת לא מענינת אותו ואני לא מאמינה שהוא מסנן אותך כמו שמסננים אנשים שלא רוצים לדבר איתם. הוא בכל זאת אבא שלך. את יודעת לפעמים זה רק נדמה לנו שאנחנו לא מענינים מישהו אבל ברור לך שבלב שלו תמיד שמור לך מקום. ממה יש לך הרגשה רעה?

לא יודעת אולי מהכדורים

כן רואים,אפילו בשביל להיות איתו אני צריכה להתחנן

eshkolit32

New member
חשבתי שהפסקת איתם

הם תמיד עושים לך הרגשה רעה או שזאת פעם ראשונה? תבדקי ממה זה באמת נובע ואם נראה לך שמהכדורים אז לדעתי תדברי עם מי שנותן לך אותם, אולי צריך להחליף למשהו שיגרום לפחות תופעות כאלה. תנסי לעקוב אחרי התופעות. הכדור אמור להקל עלייך ולא לגרום לתחושה רעה. תשמעי, אני אתן לך עכשיו הרצאה קטנה לשעת לילה מאוחרת.... ראי הוזהרת
בכל מערכת יחסים של שני אנשים צריך להיות איזון כדי שהיא תעבוד כמו שצריך לאורך זמן. שני הצדדים צריכים לתת ולקחת, להזדקק ולהעניק. בגלל שאמא שלך חסרה לך כ"כ, ובגלל שאת צריכה את אבא שלך יותר מתמיד והוא הדמות המרכזית בחיים שלך, נוצר לדעתי קצת חוסר איזון. לאבא שלך יש עוד אנשים בחיים (אחיות שלך, חברים (?), את, החברה שלו). ולעומתו את בעצם מצפה ממנו שיתן בעיקר לך את כל תשומת הלב שלו בכל רגע נתון. את מבינה למה אני מתכוונת? אולי את צריכה לתת לו הזדמנות שהוא ירצה להיות איתך מיוזמתו ולא רק מיוזמתך, לא בשביל לשחק משחקים אלא באמת, בשביל שגם הוא יוכל יביע רצון וגעגוע להיות איתך. כבר דיברנו על זה ואני יודעת שזה לא פשוט לך כרגע לפתח קשרים עם אנשים, אבל זה דבר שיכול להגיע בהדרגה ואת יודעת את זה. כשזה יקרה את תראי שיהיה לך יותר קל עם אבא כי יהיו לך פחות ציפיות ממנו כשיהיו לך עוד אנשים בחיים שלך. בינתיים תנסי להבין שהוא מחלק את הזמן בין כמה אנשים וכולם יקרים לו. אין תחרות ביניכם, לא צריך להיות לך בכלל ספק שהוא אוהב אותך ורוצה שרק יהיה לך טוב. לא ניסיתי לפתור פה משהו אלא סתם לתת לך חומר למחשבה...

אני יודעת

מחר יש לי פגישה עם מי שנותן לי אותם,אבל לא בא לי ללכת,כל הזמן אני יוצאת משם מדוכאת,וכל פעם אותו הדבר..אני מיואשת כבר.. וזה ממש רחוק משהוא יהיה כל הזמן איתי,הוא כל הזמן הולך איתה אחרי העבודה,ואני רוצה לדבר איתו אז אני מתקשרת והוא לא עונה אף פעם,רק דקה לפני שהוא מגיע הביתה הוא עונה ואז אומר שהוא ידבר איתי עוד דקה כשיגיע הביתה ואז הוא מגיע ואחרי חמש דקות הולך לישון..

eshkolit32

New member
אפשרי ללכת למישהו אחר במקומו?

כלומר ללכת למישהו אחר מאותו המקום? אולי מישהו אחר קצת יותר מבין ענין ויותר תסתדרי איתו. בכל אופן מה שאת כותבת כאן את צריכה להגיד לו - שבכל פעם את יוצאת ממנו מדוכאת ושאת לא יכולה להמשיך ככה יותר, המטרה של המפגשים האלה ושל הכדורים היא לעשות משהו חיובי ושזה מה שאת רוצה שיקרה. אל תוותרי!

זה

בבבית חולים ככה שזה לא ממש בשליטתי.. והוא צועק,אי אפשר לדבר איתו

eshkolit32

New member
מה? מה זאת אומרת צועק?

חוצמזה: זה שזה בבי"ח זה לא אומר שזה לא בשליטתך. את פשוט הולכת ואומרת שאת רוצה להחליף רופא, לא יכול להיות שאין אופציה כזאת. מה אכפת לך לנסות?

eshkolit32

New member
שווה מאד לנסות

לא מאמינה שיש רק רופא אחד בתחום הזה בכל ביה"ח. בכל אופן רצוי שמישהו ידע שאת לא מרוצה ממה שקורה אצלו. תנסי ותספרי מחר איך היה. בהצלחה! אם תאמיני שאפשר לשנות אז זה יהפוך לאפשרי. לא את כל החיים בבת אחת אבל לפחות לשנות טיפול תקוע למשל.

A GIFT OF LOVE

New member
זה לא מחייב פסיכולוג מורוש

אל תקבלי פריחה עוד לפני שמישהו הגיע להתארח!

eshkolit32

New member
אכן יהיה אירוח.

כתבתי שיהיה בסוף, כנראה פספסת את ההודעה שלי. אני אודיע לכם מתי אפשר להתחיל לשרשר שאלות. שינית את דעתך לחיוב בקשר לזה?

למעלה