מישהו פה רואה הקס?

מישהו פה רואה הקס?

התחלתי תפרק הראשון , קצת קשה לדעת זו לא אחת מהסדרות שמשקיעים בפרק הראשון.. אבל מישהו רואה גם יודע עליה אם היא טובה?

the hackerrrr

New member
ראיתי ת'פרק הראשון......

נראית סדרה בסדר... רק אל תשכחו הפרק הראשון הוא בעצם הרקע לכל הסדרה.... אז יכול להיות שהוא יהיה טיפה משעמם... צריך לראות עוד איזה 2 3 פרקים כדיי להחליט.. בינתיים סדרה נחמדה... לא?

tiltal0

New member
ראיתי גם את הראשון

גם הפרק הראשון של סמולוויל היה משעמם, בכלל, כל העונה הראשונה... ותראה עכשיו איזו סידרה תותחית

כן אבל..

אין מה להשוות את סמולוויל אני כרגע מסיים תעונה השישית וזה שינוי שלא להאמין! אבל זאת נראה כזאת ישנה וכבדה אבל כן נראה עוד כמה ונחליט.. ידוע עד איזה עונה הוט ישדרו לנו?

frhx

New member
בוטלה אחרי שתי עונות... ולגבי הפרק...

הסדרה הקס בוטלה באמריקה כנראה מחוסר רייטינג אחרי שתי עונות. הסדרה הזאת משתמשת כל כך הרבה בסקס בשביל להעביר את הרגעים המשעממים ולהעלות את הרייטינג שזה מגוחך... פרק ראשון חביב, לא יותר מזה... וכן, אין מה להשוות לסמולוויל, כי הסדרה הזאת כבר הסתיימה, וסמולוויל ממשיכה ומשתבחת...

רויטל357

New member
לא פלא שהיא בוטלה

לא פלא שהיא בוטלה, ראיתי את תחילת הפרק הראשון ונשברתי אחרי עשרים דקות. הסדרה הזאת לא מתאימה לערוץ האקשן אלא לערוץ הילדים, אני משערת שהייתי אוהבת אותה אם הייתי בת 15.

הפיילוט היה די מעפן

הפיילוט צריך להרשים כדי שגם ההנהלה תאשר להפיק עוד פרקים וגם שלצופים יהיה טעם של עוד. פיילוט יחסית גרוע.

slayer510

New member
להקס יש שתי עונות

עונה ראשונה 5 פרקים. . עונה שנייה 13 פרקים. סדרה ממש קצרה!!

met3

New member
ובגלל זה axn קנתה אותה...

הערוץ פשוט אוהב לשדר סדרות כאלה...

HuGo Hell

New member
דווקא השתדלו שכן להשקיע.

אני ציפיתי בסדרה עד העונה השנייה.. הם השקיעו בעלילה ובהכל ואז בעונה השנייה הם עשו טעות בעלילה. תכלס? אחלה סדרה..

met3

New member
אם לקנות סדרות של 2עונות נקרא להשקיע...

-סבבה

HuGo Hell

New member
הממ...

יש מלא סדרות קצרות שמשקיעים בהם הון של כסף. זה שהסדרה קצרה לא אומר כלום...

b u s t e d

New member
בטח שזה אומר

בשניה שהסידרה נגמרה היא שווה פחות, ובנוסף זה פחות מעניין לצופים להתחיל לראות סידרה שהם יודעים שגם ככה נגמרת מאוד מהר, ושאי אפשר לזרום איתה ו"להתאהב" בה... במיוחד כשAXN משדרים את רוב הסדרות שלהם בשידור יומי, ואז הן נגמרות אפילו יותר מהר..

למעלה