מישהו פה קנה את הDVD?

m L m

New member
מישהו פה קנה את הDVD?

התקשרתי עכשיו לדיסקליט בפתח תקווה והם אמרו שהם קיבלו 5 עותקים וכולם נמכרו! מצד אחד- זה דבר טוב! הוא אומר שהעותקים פשוט נחטפו
אבל, מצד שני- עכשיו אין לי העתק
לא נורא, אמרו שיהיה בשבוע הבא...

mmhbk

New member
נמאס!

אם לא יהיו חדשות טובות ב-24 השעות הקרובות, אני מזמין את ה-DVD דרך אמזון. שם זה עולה 101 ש"ח לא כולל משלוח. שלוש חנויות בכל הארץ ואף אחת לא בצפון - זה כבר מוגזם!

m L m

New member
../images/Emo4.gif דיברת עם הליקון?

כי אני שאלתי אותם רק לגבי חנויות במרכז (אני לא יודעת מאיפה האנשים פה) אולי כן יש את זה בצפון? לפי מה שהבנתי- זה אמור להיות בכל חנות של צליל.
אהה, וזה עולה בסביבות ה140 ש"ח..... עצה שלי- אם אתה מוצא חנות שיש בה את הDVD אז תבקש שישמרו לך בצד כי הוא ממש נחטף (אני דווקא מרוצה מזה שהוא נחטף
)

mmhbk

New member
יש עותק אחד בצליל חיפה

וזה עולה 150. לא יודע למה חיכיתי כ"כ הרבה כדי להזמין מחו"ל.

m L m

New member
יש לי עותק ../images/Emo9.gif

חברה שלי (מקסימה!מקסימה!מקסימה!) נסעה לכפר סבא לקנות לי עותק

mays

New member
גם לי, גם לי ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

ואפילו הספקתי לראות אותו. איזו מלכה!!! היא פשוט מדהימה בהופעה. גם היכולות שירה שלה, גם ה-שואו שהיא נותנת, ובעיקר איך שהיא מפעילה את הקהל. נראית לי חוויה מדהימה להיות שם...

איזה כייף לך../images/Emo70.gif

תתחדשי ותהני.... ואל תשכחי להזמין אותנו להקרנת בכורה! חג חנוכה שמח לכולנו!

לפני שבוע הייתי בצליל בקניון בת-ים

ושם אמרו לי שקיבלו עותק אחד והוא נמכר! אני רוצה את הדי.וי.די הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולמי שכבר יש אותו יש לי כמה שאלות: 1. מה פורמט התמונה? 4:3 - Fullscreen, כלומר ללא פסים שחורים מלמעלה ולמטה (כמו שידור רגיל), או 16:9 (2.35:1) - Widescreen, פסים שחורים למטה ולמעלה, מיועד לטלוויזיות רחבות מסך (במקרה יש לי אחת כזו....). 2. מה פורמט הסאונד? סטריאו, דולבי דיגיטל 5.1, דולבי 2.0 או DTS? אם אתם לא יודעים, תנסו או לכתוב כל מה שכתוב על העטיפה ועל הדיסק עצמו, או לסרוק אותם וזה כבר יעזור לי המון.

למעלה