מישהו פה ממש טוב?

עוד אין תחרות... אבל

זה בתכנון... אבל אל תגיד את זה למה, רוב האנשים פה אומרים את זה שהם גרועים. אל תדאג אתה עוד תגלה שאתה טוב. זה תחרות חובבים. דבר שני אנחנו עוד לא יודעים עם לעשות את התחרות, אנחנו חייבים להיות בטוחים שהרבה אנשים יבואו ויכסו לנו את ההוצאות, אתה מבין... ככה שגם עם לא תשתתף אנחנו צריכים את הכסף כי זה יעלה לנו מלא כסף לעשות את התחרות ועם כל אחד יגיד כמוך אז לא תהיה שום תחרות. אז תתעודד גבר ותתאמן מלא לפני התחרות. חוץ מזה יכול להיות שבהתחלה נעשה תחרות סתם בשביל הכיף ולא משהו רציני.

מה עוד

New member
shlump

סתם כדי לדעת גם אני נוסע חצי שנה תכתוב לי בערך מה אתה יודע

the mutt

New member
רוצה מידע בסיסי

זה יהיה על הסטריט עם הרמפות? או שיש שם סטריט שכונה כזה? כמה אנשים מתקבלים לטים הזה שרוצים להקים כמה כסף עולה להיכנס ובקשר למה ששאלו קודם העניין של הרמה זה מאוד חשוב למה זה יהיה מצחיק אם גם אנשים שעובדים עוד על הפליפ שלהם ישתתפו וגם אנשים שדופקים לך אוסי מ-3 מדרגות ישתתפו אז איך אפשר לדעת?!

ShLuMp

New member
הנה

הנה התרגילים שאני עושה... קיק פליפ (לא כל פעם) פייקי קיק פליפ (יותר טוב) פופ שאביט (שולט) פייקי פופ שאביט (שולט) 50-50 (יוצא רק לפעמים טוב) FS בורד סלייד (שולט רק לא יורד ישר) אולי מעל 2 בפרימו אחד על השני 4 מדרגות וזהו בערך... ואם אתה אומר שיהיו אנשים לא כל כך טובים בתחרות אז אולי אני אשתתף ויש פה במודיעין הרבה שבטח ירצו!... אני אשלח אותם לפורום

kichi mullen

New member
ל-סקייטר 16

תגיד יש לך אייסיקיו ואם כן אז מה המספר ואם לא אז אתה תגיד לי את כל הפרטים פו בפורום? נ.ב אם תצליחו לארגן את התחרות אתם תוכלו לעשות אותה ביום שבת כי ה היום הכי פנוי לכולם וזה היום היחיד שאני יכול להגיע לנתניה . ועוד משהו כמה זמן אתה נוסע ואם בתחרות או קצת לפניה אתה תוכל לעזור לי ללמוד תרגילים חדשים כי יש כמה תרגילים שאני צריך לשפר ועוד כמה שאני רוצה ללמוד לפני התחרות כי אני רוצה לעשות אותם בתחרות.

SKATER182

New member
SKATER16

תשמע כמה כסף עולה להשתתף בתחרות אם משתתפים בתחרות מתאמנים לפני התחרות ברחבת התחרות באיזה תאריך התחרות אני לא כל כך טוב אז אני יכול להשתתף אני יודע קיקפליפ לא תמיד נוחת בורד סליד אולי פאיקי 180 אולי אינדי נוז גראב 50-50 לא משהוא ותענה לי כי אני רוצה להשתתף

the mutt

New member
מבלי להתרברב

לפי מה שאמרתם כאן מה אתם יכולים אני רואה שאם זאתתהיה הרמה בתחרות אני וחבר שלי יכולים לקחת בלי יותר מדי בעיות השאלה היא ...האם רק כזאת רמה תהיה???

SKATER182

New member
יש לי תספת

אני יודע שובאיט כמו פופשובאיט רק לסובב אחורה פאיקי שוביט הילפליפ לרוב נוחת עם רגל אחת אולי בין סקייט בפרימו לשתיים מסובב לפעמים וריאל קיקפליפ ווריאל הילפליפ נוז גראב אינדי

Gp31

New member
to: ShLuMp

אתה גר במודיעין נכון ? השם שלךבמיקרה הוא אוריאל או אריאל? ואתה מקיר ילד שקוראים לו ליאור ספרנדאו ?

ShLuMp

New member
חחח

אתה יודע איך אני יודע שאתה חוגזי? כי כתבת מקיר במקום מכיר!!! טיקיטי חוגזי!

ShLuMp

New member
אופס

כנראה שאתה לא מי שחשבתי... אז מי אתה? וכן אני מכיר את ליאור

Gp31

New member
אני גל

אני גם חבר של ליאור הוא כל הזמן מספר לי שאתה סקייטר ומה אתה יודע לעשות וחשבתי שזה אתה ביגלל שאמרת שאתה ממודיעין אז חשבתי אולי זה אתה !

SKATER182

New member
סבא שלך אפס

תסתום את הפה שלך למה כי אני נוסע רק כמה חודשים בערך 5

למעלה