מישהו פה יודע

ליגה76

New member
מישהו פה יודע ../images/Emo2.gif

מה עושים עם כאבי בטן ושלשולים???
הבן שלי מתפתל וצורח מכאבי בטן בצורה נוראית. כל דבר שאוכל מחמיר את הכאב (נתנו לו אורז, ודברים נגד שלשול וזה לא עוזר - הוא לא אוכל) הרופאה נתנה בדיקות לעשות ואמרה שאין מה לעשות לבנתיים, עשינו את כל הבדיקות, חלק אתמול וחלק היום. אבל מה לעשות לבנתיים??????.. יש לו חום גבוהה. אשמח לקבל הצעות של תרופות סבתא.

ותשחק

New member
אהלן

לדעתי אם זה ימשיך, צריך לקחת אותו למיון. אולי הוא נדבק בחיידק, או שזה לאו דווקא קלקול קיבה, אלא הרעלת קיבה (אי אפשר לדעת) ולא בטוח שתרופות סבתא יעזרו. ובכל זאת - הכי חשוב הרבה הרבה לשתות, תה קמומיל שמאוד מרגיע כאבי בטן, גם הידרן, שזה נוזל שמכיל הרבה מינרלים ומונע התייבשות. לאכול במצב כזה זה ממש לא חשוב - הגוף יודע מה טוב לו ומה לא. ולהורדת החום - לקטוף עלי ערבה, לחלוט אותם (להרתיח בתוך מים, כמו בטיולי בני עקיבא) ולשתות את המים. איפה יש עצי ערבות בירושלים..? בטוח הירושלמים ידעו להגיד.. וכמובן - להתפלל לרפואה שלמה.

אiר1

New member
אצידופלקס - רק במקביל לטיפול אנטיביוטי!

חיידקי האצידופלקס, אמורים לשקם את שכבת החיידקים ה"ידידותיים" עבורנו, בעת נטילת אנטיביוטיקה, שהיא הורסת שכבה זו.

reo2

New member
רפואה שלמה! סליחה אין לי עצות. הדבר

היחיד ששמעתי שמרגיע בטן הוא קמומיל או מרווה. איזה סיוט זה מסכן...

עם כל הכבוד

לרופאה אני לא הייתי לוקחת סיכונים. הייתי דורשת ממנה מכתב הפני'ה למיון. ולא זזה מהמיון עד שיערכו לו בדיקות מקיפות. ויינתן לו טיפול תרופתי מתאים דרך הוריד.

touti

New member
עניתי לך בכיפה

חוץ מזה יש תרופה בשם קל בטן שטובה לכאבי בטן... הרבה בריאות.

אiר1

New member
קולה דחוף!

בלי מים, בלי תה ובלי כלום. קולה בלבד. והרבה! לפחות במשך יממה שלמה. זה הציל אותי כמה פעמים לא מבוטלות, כשחטפתי קלקולי כיבה איומים, כשהייתי בארצות עולם שלישי... זה תמיד עוזר להשקיט כאבים ותמיד עוזר לחסל את חיידקים. אגב, אם יש חום - זה כנראה וירוס. בכל מקרה, שתיית קולה יכולה רק להועיל. הרבה בריאות.

touti

New member
נא לדייק, קוקה קולה ולא שום חברה אחרת

ככה תמיד המליץ לי הרופא ילדים...

ליגה76

New member
תודה לכל העוזרים, התומכים והמייעצים

הוא קם הבוקר הרבה יותר טוב ב"ה. היה מאוד מאוד מוזר. בערב הוא רתח מחום, רעד כולו, צרח ובכה מכאבים השכבתי אותו בסלון עם בקבוק חם על הבטן, כיסיתי אותו בשמיכה והוא נרדם. לאחר כשעתיים פתאום ירד החום הוא ישן כל הלילה!! בבוקר הוא קם כמו ילד חדש. עדיין יש כאבי בטן, אבל אין חום ואין שלשולים ואין דימום. ב"ה.

אiר1

New member
סליחה שאני מבלבלת את המח אחרי שהכל נגמר...

אבל גם RC עושה את העבודה, כך שאני לא סגורה על קוקה-קולה בלבד.

touti

New member
את לא סגורה אור../images/Emo13.gif אבל הרופא ילדים שלי

מאוד מאוד סגור רק על קוקה קולה

למעלה