מישהו פה היה בקובה ?

Yo-man

New member
מישהו פה היה בקובה ?

אני טס ל-6 ימים בהוואנה ביום חמישי הבא (כן, אני יודע. כיף לי
) בגלל שיש לי מלון לכל התקופה אני לא מתכוון לצאת לטיולים של יותר מיום אחד ברחבי קובה עצמה, אבל אם יש משהו קרוב ושווה מספיק, אני אוותר על לילה אחד ואשן באותו מקום. אם יש למישהו המלצות עם הוואנה (מה יש לעשות שם 4-5 ימים?) או על מקומות קרובים אליה (טרינידד וכו') אני אודה מאוד. באמת.

natyh

New member
בואינה וויסטה

חפש את המקום בו היה קומפאי סגונדו ברגעי בו אמר את המשפט של הסרט hay que preguntar a los viejos

ddorrittoss

New member
6 ימים הם

זמן מצוין להוואנה!! העיר משגעת, הפיצות מצוינות, המיצים מעולים... מה צריך יותר מזה?? רק תדאג לבקר בחלק הישן יותר של העיר. שם הביניינים היפים! - מחוץ לעיר יש שני מבצרים. באחד מהם מתקיים כל יום טקס יריית האקדח. משהו הזוי ומצחיק כל כך! המקומיים קוראים יחד עם הכרוז, ה"חיילים" לא יודעים לאן ללכת וצוחקים כמו בטקס קבלת תורה של כיתה ב'1... אפשר לקנות כרטיס משולב למוזיאונים שם, יש מוזיאון היסטוריה, מוזיאון המהפיכה (מוצג מס' 345: החול עליו דרך צ'ה בזמן המהומות וכד'), יש גם מוזיאון לאומנות... יש שווקים ממש נחמדים.... גם גלידה טובה (בעצם בהוואנה היא פחות מוצלחת)... אה! יש גם מוזיאון של כרזות. לצערי לא ביקרתי אבל נשמע לי מקום נפלא לבקר... אני חושבת שפעם כתבתי כאן על קובה יותר בפירוט. נדמה לי... אם אני אוכל לעזור לך עוד... בשמחה

Yo-man

New member
תודה רבה

אני אחפש הודעות קודמות שלך ואחזור מלומד יותר
תודה.

למעלה