מישהו פה הולך לBlack eyed peas?

ketas

New member
חח הם דווקא אחלה ../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

ותאמת שבכיף הייתי הולכת להופעה שלהם, פשוט כמה שעות של כיף. מענין כמה זה יעלה.

Absolut3sbk

New member
אני לא מבין ת'קטע...

נגיד שהייתי רוצה ללכת, אני מעדיף על הדשא... איך זה יותר זול? זה לא הגיוני שזה יותר רחוק...

InnocenceLost

New member
אם אף אחד לא אומר על זה כלום אז..

אני לא מבינה אתכם. אתם רובכם פה שומעים להקות איכות, פרל ג'ם דרים ת'יתר וכו וכו ואז אתם קופצים פה עם הבלאק אייד פיז שהם לא יותר מלהקת חרא אולפנית ובלי הסולנית שלהם אף אחד לא היה מכיר אותם והם מצליחים רק ואני מדגישה רק בזכות היופי שלה. השירים שלהם נורא מעצבנים ונתקעים בראש בצורה גרועה אה כן, והכל מזויף! תורידו הופעות שלהם למשל בלייב8 או כל הופעה אחרת חיה אני אישית לא יכולתי לסבול אותם במשך דקה! הם מזייפים כמו לא יודעת מה פשוט הכל זיוף אחד גדול שבזכותו הם הרוויחו ומרוויחים מליונים! אז מה אתם אומרים תשלמו איזה 180 שקל כדי לשמוע הופעת זיוף מעריצי רוק איכותי שכמוכם? ולא באתי פה לתקוף. תפתחו את העיניים, והאוזניים

DreamINGG

New member
וואלה צודקת, אם אני שומע

דרים ת'יאטר אז אני לא יכול לשמוע את הבלאק אייד פייז.. תודה שהבהרת לי את זה.

תגדירי לי רוק איכותי?

אני לא אוהב דרים ת'יאטר ובשבילי הם לא איכות, אפילו שיש להם דוקטורט במוזיקה.. חוץ מיזה של בלאק אייד פיזס יש שיר מגניבים הרבה יותר משל פרל ג'ם ודרים ת'יאטר.

InnocenceLost

New member
אממ אז סלח לי אבל..

אתה לא בפורום בלאק אייד פיז, אם אתה מאמין שהמוזיקה שלהם יותר טובה משל פרל ג'ם ודרים אין לך מה לחפש פה. ואני לא באה במטרה של ואי אסור לכם לשמוע את זה ואת זה ממש לא, גם אני לא שומעת רק רוק אבל תשימו לב למה שאתם שומעים.. אם זה זבל מזויף שמצליח בזכות יופי של סולנית זאת כבר בעיה

אה, הבנתי

מי שלא אוהב את דרים ת'יאטר ופרל ג'ם לא יכול להיות כאן? איזה בולשיט, אני אוהב רוק, המון להקות והמון ז'אנרים, אבל מה אני לא אוהב את פרל ג'ם ואת דרים ת'יאטר, לדעתי הם להקות מעפנות ולדעתי גם BLACK EYED PEAS יותר טובים מהם, זה אומר שאני לא שייך לפה? את טועה... כאלו שאת לא שומעת זבל מזויף..(*אהמאהמ פרלג'ם אהמאהמ*)

InnocenceLost

New member
תשובה

אוקיי, אז מה בדיוק אתה שומע? אתה כרגע אומר שבלאק אייד פיז לדעתך טובים והכל אז סבבה לך, תשמור את דעותיך לפורום שלהם מוזיקת פופ מסריחה לא קשורה לפורום רוק וסתם כדרךאגב אני לא שומעת פרל, זאת דוגמה שנתתי כי רוב הפורום פה מדבר עליהם בלי הפסקה אז זה שאתה עושה השוואה ביניהם לבין הבלאק אייד פיז על זה צריך להתבייש=\ הם לא מגיעים לברכיים שלהם עם הזיופים וכן זאת דעתי, אני שונאת את הבלאק אייד פיז וזה פורום רוק אז צא מזה, אין לך מה לדבר פה עליהם

בפורום רוק בהחלט אפשר לפרסם

השוואות שלי בין אמני פופ\ היפ הופ לא רעים לבין להקות רוק. מה אני בדיוק שומע? פסיכודליה,פאנק,גאראג',אינדי, פוסט-פאנק, נויז-רוק, האבי מטאל, קרוסאובר, סרף רוק,דיכאון,פ'אנק,קצת גראנג' את סתם אבודה בעולם של "כל מה שיוצא מה-MTV לא יכול להיות טוב" אני מכיר המון להקות MTV שהיו במשך השנים ובלאק אייד פיזס הם הכי סבבה שהיו, סוף פסוק.

InnocenceLost

New member
המ

איפה יש פה השוואות בין הבלאק אייד פיז לרוק? ההשוואה היחידה שראיתי הייתה השוואת המחירים בין הדשא לכיסאות. וואלה, נחמד לשמוע על בנאדם ראשון ששומע מטאל-רוק וכו וגם דיכאון וסתם שתדע, חלק גדול מהלהקות הטובות שאני מכירה זה בזכות MTV אז כמו שאמרתי, אתה חושב שהם סבבה וטובים בכיף לך, פשוט תקלוט שאתה מאמין לזיוף... ובבקשה ממך, לך תוריד את ההופעה שלהם מלייב8. תהנה

InnocenceLost

New member
ואתה רוצה להגיד שלא צרם לך באוזן?

אני יודעת לשיר יותר טוב ממנה ואני הכי רחוקה מלהיות זמרת...

cohenet91

New member
הם באמת מזייפים

אבל אם נעזוב את זה... יש אנשים שיודעים להנות מסוגים שונים של מוזיקה. אז נכון שזאת לא להקה 'איכותית', אבל היא יודעת לעשות כיף. ואני מנחשת שאנשים פה שאמרו שהם שוקלים ללכת להופעה שלהם לא עושים את זה בגלל שהם שומעי בלאק אייד פיז נלהבים (או שכן
), אלא כדי לבוא להופעה ופשוט להנות.

dirty boots

New member
הם היו ממש גרועים בלייב 8,

זייפו, שיעממו, ולא עניינו, בעיקר. אבל, יש להם פה ושם איזה שיר טוב, כמו Let's Get It Started [תהרגו אותי, אבל גם הקליפ שלו מעולה], וMy Humps או Pump It [השיר הנכון לסמפל
]. באמת, אם זה היה יותר זול, זה יכל דווקא להיות די מגניב, אבל 200 שקל? הגזמה.

למעלה