מישהו פה הולך למופע? (של כוכב נולד...)?
§ §¿»Shely Rojas«¿§ New member 25/9/03 #3 שני!!!! אני חייבת אותך../images/Emo70.gif איפה את?? שלחי לי מסר או בואי למסנג'ר או משהו!!!!!!!!!!!!!
§ §¿»Shely Rojas«¿§ New member 25/9/03 #5 מהההה???????????????????? זאת את אני לא מאמינהההההה איזה כיף לך את קרובה לבוריס חחחחחחחחחחחחחחחחח תקשיבי אני חייבת לדבר איתך א-ו-ר-ח-נ-ט-ה בקשר להופעה של כוכב נולד
מהההה???????????????????? זאת את אני לא מאמינהההההה איזה כיף לך את קרובה לבוריס חחחחחחחחחחחחחחחחח תקשיבי אני חייבת לדבר איתך א-ו-ר-ח-נ-ט-ה בקשר להופעה של כוכב נולד
ל ליטל המשוגעת New member 25/9/03 #6 ברור!!!!!!!!!! אני הולכת להופעה בראשון לציון ויש לי שורה א'.... מי עוד מגיע לראשון?!?!?!?!?! ו...שנה טובה לכולם!!!!
ברור!!!!!!!!!! אני הולכת להופעה בראשון לציון ויש לי שורה א'.... מי עוד מגיע לראשון?!?!?!?!?! ו...שנה טובה לכולם!!!!
A Amor fatal New member 25/9/03 #7 אחותייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!! מה קורה???? חחחחח מה את שואלת אם את יודעת שאני יושבת לידך ?? איזה כייייףףףף!!!!!!!!!!!!!! יאלללה שיגיע כבר ה-18 אני מתה לראות את נינטטטט!!!!!!! ואת כולםםםם!!!!!
אחותייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!! מה קורה???? חחחחח מה את שואלת אם את יודעת שאני יושבת לידך ?? איזה כייייףףףף!!!!!!!!!!!!!! יאלללה שיגיע כבר ה-18 אני מתה לראות את נינטטטט!!!!!!! ואת כולםםםם!!!!!
N ninet shai i love u New member 26/9/03 #10 אין כזה דבר שורה א'!!!! זה מתחיל רק משורה 1 התקשרתי לברר
1 14מתן New member 26/9/03 #11 אני לזה שבת"א ../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif
מ מיסטר בראון New member 26/9/03 #12 אני בראשל"צ........מקווה להיפגש א.. אחרי המופע פנים מול פנים אני ושירי.............. שירייייייייי בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך ..... מי עוד הולך? מי הולך לאודישנים?
אני בראשל"צ........מקווה להיפגש א.. אחרי המופע פנים מול פנים אני ושירי.............. שירייייייייי בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך ..... מי עוד הולך? מי הולך לאודישנים?
D dtgykdtykdtykdtyk New member 26/9/03 #18 תנו פרטים על ההופעה בראשון!! מתי? איפה? כמה עולה? כולם מופיעים?
מ מיסטר בראון New member 26/9/03 #20 גם אני בראשל"צ וגם אני אוהב את שירי בואי ננסה ביחד להיכנס למאחורי הקלעים