מישהו פה גר בנתניה?

• פותח הנושא naf86
  • פורסם בתאריך

naf86

New member
מישהו פה גר בנתניה?

אולי בגלל שזה קרה בשבת יכול להיות שהחרדים לא אשמים.

mnm6

New member
naf

ראשית המקום לא בדיוק נשרף מקסימום קצת פיח שכבר ניקו אותו שנית לפי מה ואיך שזה נראה כרגע זה יותר הזמנה של הבעלים בשביל פרסום ,מאשר נסיון להציט את המקום ולזה תוסיף את העובדה שזה היה בערב שבת כך שלדעתי זה בהחלט לא הכצעקת.

naf86

New member
ולכן אמרתי שאולי זה לא אשמת החרדים

סתם בזמן האחרון יש תמיד חדשות על מריבות בין החרדים לשאר העם וזה מעצבן אותי.

isje89

New member
ומה שמעניין בכל הסיפור

שזה קרה בשבת. פתאום החרדים החליטו שבשביל המטרה הנעלה ,מותר לחלל על זה את השבת ,מפני שזה מבחינת 'פיקוח נפש'

isje89

New member
עכשיו קראתי

ואני מתפלא עלייך ,כל העיתונות והצלמים שסיקרו את האירוע לא שמו לב ?? ואל תגיד לי שאוהבים ללכלך על חרדים.

mnm6

New member
89

לא מגן על אף אחד אבל לדעתי יש פה גימיק פרסומי פנטסטי שפשוט נותב בצורה גאונית על ידי בעל החנות, אני לא ראיתי על זה כלום בטלויזיה והעיתונות הארצית(דגש אני לא ,לא אמרתי שלא היה)אבל בעיתונות המקומית בפרוש היה כתוב על זה,אגב גם בyent ראיתי את זה,ובתכל'ס מדובר בחייל של משפחה שלא הרבה יש להם ביצים מספיק גדולות כדי להתעסק איתם לגבי הנזק לחנות זה 5 דקות מהבית שלי לא רק שלא קרה לה כלום היא חזרה מיד לעבוד(וגם אין אפשרות לשרוף אותה כי כל הפתחים כולל חלונות הראווה הם עם תריס חשמלי)

isje89

New member
וואלה לא ידעתי שאתה גר ממש ליד החנות

אבל אם אתה אומר שבדקת וראית את החנות אז אין לי מה לענות לך (כי מדובר פה בך(אזרח) ,ולא באיזה עיתונות משוחדת. ולכן אני נוטה להאמין לך). (אגב אם כבר מדברים ,גם אני גר בנתניה).

mnm6

New member
אם אתה גר בנתניה

לא קראת בעיתונים שמדובר בחייל של......,וגם לא יצא לראות את החנותץ זה ממש המרכז אין דרך בנתניה מרכז כמעט שנוסעים בה ולא עוברים ליד החנות

למעלה