מישהו ער?

אני

ודווקא הלכתי לישיון בשעה ספירה 20:30-21:00, אבל התעוררתי פעם אחת ב 23:30 עם הרגשה מוזרה, חזרתי לישון שוב עד 1:30, אבל אז תחושת הבטן שלי לא נתנה לי לחזור לישון, נשארתי איתה קצת יותר מחצי שעה, והתעוררתי לחלוטין. ואין לי מושג מה גרם לי לקום באמצע הלילה, אבל עכשיו אני ערה, ואני צריכה לראות מה אני עושה מחר כל היום על מנת לא להרדם מוקדים מדי.

אתם מנסים כדורי שינה?

אני לוקח מפעם לפעם אבל אני לא עובר בשום פנים ואופן את המינון.. של כדור בודד בהתחלה זה היה מפיל אותי. בלי בעיות. נרדם וקם רענן כמו חדש. כיום אחד לא כל כך עוזר, אני חייב להיות מאוד מרוכז בשינה כלומר הפוך.. להיות קליל לתת לשינה לקחת אותי.. בכדי שהשפעת הכדור שהגוף כבר התרגל אליו תשפיע.. ואני לא צריך לספר לכם אנשי הלילה.. כמה זה לא פשוט להיות"קליל" לתת לשינה לקחת אותך אשרי אילו שנרדמים בלי בעיות. אני יכול להרדם בלי כדור, אבל אני צריך להיות ממש ממש ממש עייף

shaiush4

New member
בדיוק בגלל זה אני נגד כדורי שינה...

הגוף מסתגל, ואז אתה צריך יותר, ואז אתה לוקח יותר, והגוף מסתגל, ואתה צריך יותר, ולפני שאתה שם לב אתה מכור. אבל כל הכבוד לך שאתה מקפיד לא לעבור את המינון. רק אל תתפתה בעתיד לעבור אותו...

אני גם.

אבל עוד מעט אני אלך לישון... תמיד מפתה אותי הרעיון של לישון 12 שעות רצוף (או אפילו יותר) לעומת ההרגשה שאני מבזבזת את הזמן על שינה. אבל גיליתי שזה כבר (בערך כבר 5-6 שנים) לא משנה, אני גם ככה לא מצליחה לישון הרבה..

למעלה