ואני מתכוון אלייך, לא אל טל סליחה מטל. זה לא לעניין שאת מתערבת.
ל לא נסיך ולא מושלם New member 8/10/05 #84 ואני מתכוון אלייך, לא אל טל סליחה מטל. זה לא לעניין שאת מתערבת.
ל לא נסיך ולא מושלם New member 8/10/05 #87 לא, אבל כשאת רואה שיש איזה דו שיח ביני לבין מישהי, מן הסתם רצוי לא להתערב, אני מסתדר יפה מאד ולא מעוניין שהצחוקים יתגלגלו גם לשיחה הקצת יותר רצינית שלי איתה. בסך הכל חושב שלא היית צריכה להתערב, זה הכל.
לא, אבל כשאת רואה שיש איזה דו שיח ביני לבין מישהי, מן הסתם רצוי לא להתערב, אני מסתדר יפה מאד ולא מעוניין שהצחוקים יתגלגלו גם לשיחה הקצת יותר רצינית שלי איתה. בסך הכל חושב שלא היית צריכה להתערב, זה הכל.
ל לא נסיך ולא מושלם New member 8/10/05 #78 יהיה טוב תקופה של נדנדה.... פעם למעלה ופעם למטה, אבל ממשיכים בכל זאת, מנסים לזכור שיש גם טוב... ראש כחול יש לי תמיד ליל מנוחה.
יהיה טוב תקופה של נדנדה.... פעם למעלה ופעם למטה, אבל ממשיכים בכל זאת, מנסים לזכור שיש גם טוב... ראש כחול יש לי תמיד ליל מנוחה.
ר רגעים קסומים New member 8/10/05 #81 ייאאא, ../images/Emo10.gif עזבת אותי לבד נסיך בחושך והלכת לישון ?
ל לא נסיך ולא מושלם New member 8/10/05 #82 לא... ממש לא. פשוט אני במשמרת לילה ויש לי כמה דברים לעשות פה בחצי שעה הקרובה, אז לא תמיד אני פה. אני אהיה פה מידיי פעם עד שבע בבוקר.
לא... ממש לא. פשוט אני במשמרת לילה ויש לי כמה דברים לעשות פה בחצי שעה הקרובה, אז לא תמיד אני פה. אני אהיה פה מידיי פעם עד שבע בבוקר.