מישהו ער?

lizard83

New member
היי

זה לא שאני לא מצליחה לישון בלילה, לפחות כרגע... אני פשוט במשמרת לילה ומנסה להשאר ערה

silver82

New member
היי

אני אנסה להיות איתך כמה שאוכל במה את עובדת? ואם את לא יכולה אז סתם נעביר קצת זמן

lizard83

New member
מוקד שפעיל 24 שעות...

הבעיה שאני לא מצליחה לישון אחרי המשמרות, ואז אני עייפה כל הזמן

silver82

New member
בטח עייפה

מתחילה לעבוד בלילה מסיימת ב6 7? איך תצלחי לישון ? אחרי שאת עוברת את שעת השבירה זה קשה להירדם את לא יכולה לקחת משמרות אחרות?

lizard83

New member
...........

יש לי משמרות די מגוונות, פשוט בזמן בשבוע האחרון עבדתי לילה ובלי שום קשר קשה לי לישון לאחרונה, אני כל הזמן מתעוררת באמצע השינה והרבה זמן שלא ישנתי שינה טובה ארוכה וחלקה. איך אפשר להוציא את כל המחשבות מהראש לפני שהולכים לישון, אני מוטרדת יותר מדי מכל מיני דברים לאחרונה מכיר את זה שאתה ישן ולא ישן, בעצם חושב בחושך... מסובך קצת

silver82

New member
לא מסובך

מכיר את זה מציון חולם בעירנות איך להוציא את המחשבות? קצת קשה לענות אבל לי עוזרת תמיד המוזיקה קניתי עכשיו דיסק של מוזיקה אינדיאנית מדהים!!! ושאני הולך לישון אני שם עם אוזניות ולפחות הראש בורח למוזיקה ואת גם יכולה לקרוא ספר טוב לפני השינה כמו הארי פוטר או הנזיר שמכר את הפרארי לפחות המחשבות הולכות לכיוון טוב אל תהיי מוטרדת זה לא שווה את זה "אם יש בעיה שאין לה פתרון הדאגה לא תעזור ואם לבעיה יש פיתרון אז לא צריך לדאוג"

lizard83

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

תודה, האמת שכבר הרבה זמן שאני לא שומעת מוזיקה לפני שאני הולכת לישון כי אז אני תמיד מוצאת את עצמי מקשיבה לה במקום להרדם אבל אולי זה באמת מה שיעזור בשביל לברוח ממחשבות בכל אופן, שוב תודה על הזמן וההייחסות

silver82

New member
בכיף

תודה גם לך לי משעמם בלילה אז אני אוהב להיות עם אנשים אחרים כיף לי אני מקווה רק שאני עושה טוב לאחרים

silver82

New member
אני ישן

כשצריך אני ישן אני פשוט אוהב את הלילה יש בו משהו קסום ומיוחד שקשה לפספס (שכחתי להגיד שאני לא בארץ אז אצלי זה רק 2 ו20) הלילה הוא רגוע הוא שקט הוא נפלא אז כל פעם שאני יכול להיות ער אני נשאר אין לי בעיה לא לישון

lizard83

New member
../images/Emo29.gif

אני גם אוהבת את הלילה, בעיקר שאפשר לעבוד ולהנות מהשקט בו זמנית. אני רואה את זה כמו יום חופש כי הלילה עובר ממש מהר שאתה יודע איך כל שעה בו מרגישה וגם יש לך להנות מרובו של היום בקיצור, זה מה שנקרא לנצל את המערכת

silver82

New member
אכן כך

אמת הדבר מי שעובד לילה אכן ממרוויח כפול לפי דעתי גם ביום יש משהו עצבני שלא מאפשר להנות מהעבודה כשעובדים בלילה נהנים הרבה יותר מהעבודה ומעצמנו איך המצב הלילה רגוע ?

lizard83

New member
בהחלט

רגוע, מרגיע ואף מהנה אני חייבת לציין, הספקתי לקרוא את כל מה שרציתי לקרוא בפורומים, זה מאד מעסיק אותי בזמן האחרון כי גיליתי את זה לא מזמן וככה הזמן פשוט טס... חבל שאני נזכרת לעבוד רק בסוף המשמרת כי אני שוכחת כבר איפה אני נמצאת אך,,,,,, נפלאות האינטרנט בעבודה אני חייבת להודות לבוס שלי

silver82

New member
פורומים

איזה קסם לא להאמין איך הסתדרנו בלי זה כל כך כיף להעביר את הזמן בקריאה יש הכל כל נושא כל שאלה תודי לבוס בשמי אני מקווה שאין גנבים היום

lizard83

New member
...

לא שאני רוצה לראות אותו במיוחד אבל אני אכן אודה לו הבעיה היחידה מבחינתי בפורומים היא שזה גורם לי להרגיש שאני יודעת כ"כ מעט על הכל ואין דבר יותר מרגיז מלא לדעת לפי דעתי לפחות

silver82

New member
יש לך זמן

אל תנסי להבין הכל עכשיו ישעמם לך יש לך מספיק זמן ללמוד ולהנות והכי חשוב זה לדעת קצת מכל דבר ככה נשארים מעודכנים אבל לאט לאט תלמדי קודם להנות ולחייך מעצמך וממה שאת עושה זה יותר חשוב

lizard83

New member
שיגיע היום...

שאני אוכל להפנים את זה, אני אהיה בנאדם מאושר אחלה טיפ דרך אגב לפעמים הזמן יכול להטריף אותך, הלאט הזה... מרגיז אבל לומדים להנות, בדרך זו או אחרת

למעלה