ואני עצובה נורא... ידידי הודיע לי כי כנראה לא יוכל ללוות אותי לחגיגת המימונה וכ``כ רציתי ללכת... וממש לא אלך ללא ליווי הולם, כשהאקס הולך להיות שם גם... שונית (בשעת משבר)
צר לי בשבילך, באמת, אם הייתי יכולה להתחזות לגבר הייתי באה לעזרתך... מה דעתך לגייס איזה ג`יגולו לצורך הענין? (נראה לי שמרב עיפות התחרפן לי השכל (רחמנא ליצלן)
מי צריך ספר שחור? חושבים יצירתי, מהמרים קצת, נכנסים לפורום הכרויות בתפוז או כל מקום אחר ומשאירים הודעת דרושים... ובכלל הרי אמרנו שאנחנו פורום תמיכה... אז אולי מישהו פה מוכן להתגייס לטובת הענין? (חן התמהה...אך לא תמהונית...)
אני מוכן...ואשלם לה גם 200 שקל.. אבל היא אוהבת רק אנשי מחתרת..... חבל ..כי למדתי משחק...(היתי מוציא לו תעיניים מהחריצים..!!!) היא היתה יוצאת מערב המופלטות האלה...כמו אלוהים... יאלה ביי
גם ארוחה טובה גם חברה נהדרת גם לעשות קופה על הדרך... מה עוד אפשר לבקש?!? גוגי, אז מה קובעים? ואני מקווה שאתה נייד... כי אני לא! שונית ד``א: האקס לא יופיע... קיבלתי וידוא הריגה לפני כמה דקות.... אז בלי ידיים, אה?!
את מיסטלבטת עלי בגדול...אה `` לא מבינה על מה הוא מדבר`` הרשי לי בצורה נדירה ויוצאת דופן להשתמש במילה הגאונית.. השנואה עלי...``חחח`` שיהיה לך אחלה יום כשתתעוררי .. אחר הצהריים... צ`או
אפשר לעצור את הקישקוש הזה סוף סוף? אני נכנסת לפרורום, לא מוצאת אף אחד, שולחת הודעה ופתאום מתגלה דף שלם של הודעות שצץ מהשד יודע איפה, אבל אני משוכנעת שלא היה כאן לפני שניה.... אוףףף... ואני בדרך כלל יצור מאד סבלני...