מישהו עוד פה?

מה קורה, קארן?

איך את מרגישה? אני פה...אני לא יודעת אם זה מספיק...אבל תמיד פה בשבילך. אוהבת... אני

יצאתי קצת...לבית ההורים.

שני...את מוזמנת להתקשר. תמיד. מקווה שאת בסדר... אוהבת אותך. תחזיקי מעמד. אחזור יותר מאוחר... מחכה לשמוע ממך. אני

ניבוש! הי...ביי....

חוזרת עוד מעט... הקפה מתקרר...קיבלתי טלפון זועם מאבא... נתראה... אוהבת אותך - כבר אמרתי? סתם אחת...

תגידי.. את מנסה לעצבן אותי בכח??

מה זה הסתם אחת הזה .. את רוצה שאני אטפל בך?? אוהבת אותך גם.. אני בטוחה שלא אמרתי לך את זה מעולם.. נדבר היום.. אפרופו, החום הגיע.. אז אני הולכת לישון קצת.. זהו..

תרנגולת

New member
תגידי. את מנסה בכוח לעבוד על עצמך?!

סתם אחת!? את? את הכי הכי מיוחדת. והכי הרבה מקסימה.. והכי הכי מאיה. הכי הכי את. הכי פחות סתם אחת.

מייק 48

New member
נכון, על מי את עובדת ?

סתם אחת ?? אם את סתם אחת אני רוצה להיות סתם מייק שלך ותוגי רוצה להיות סתם תרנגולת שלך (בעצם מה אני מדבר בשמה - יודעת היטב לדבר בעצמה...) וניבוש בטוח תרצה להיות סתם ניבוש שלך (בעצם מה אני יודע... אולי היא חייבת להיות אחותך הגדולה, שלך) ותגלי בטח תרצה גם להיות סתם תגלי שלך וכל אחת כאן תרצה להיות סתם אחת - אבל שלך... בקיצור, די לקשקש. את לא יכולה להיות סתם אחת... גם אם מאד מאד תרצי - את כבר לא יכולה... כי את מאיונת המתוקה, האהובה והנפלאה שלנו !!! ושום דבר שתעשי או תגידי לא יוכל לשנות את זה !!! את שלנו ואנחנו שלך שלך - לתמיד !!! אוהבים אותך המון המון בלי גבולות ובלי סוף שלך תמיד, תמיד באהבה ענקית מייק נ.ב. כדאי לך להיות מהר ילדה טובה ב... (את יודעת מה) אחרת אנחנו נתקרצץ עלייך, בתורנות ולא נרפה , לא ניתן לך מנוח, בתורנות לא כדאי לך להתעסק עם קרציות ותרנגולות... שלך בהתראה קרציה תורנית :)

למעלה