מישהו עוד ער פה?.....

מישהו עוד ער פה?.....

כל כך משעמם לי ואני צריכה סיגריה אבל אי אפשר !.. ונכון מה שאמרתי בקשר ליום שישי שאולי יהיה לי מזל?. אז לא!... ועכשיו אני בביאוס טוטלי!...

סוורוס

New member
כן אני../images/Emo132.gif

אני פשוט עובד...ובודק מפעם לפעם הודעות.. איזה סיגריה את רוצה...מה אלם לייט? ההורים שלך לא יודעים שאת מעשנת? למה את ערה עדיין.. איך קוראים לכלב שלך.... האם כשאמרה כשכפית שאת צריכה חתול היא בעצם התכוונה לחיית מחמד ביכלל, את שמה לב עד כמה הודעות מפגרות וחסרות תוכן כש- א)-מפסיקים להישתמש-ואז אין על מה לבכות ובמה לשתף...(זה פורום מכורים לא? אז מה אני עושה כאן עם אני לא מישתמש...(עוד תירוץ לא מוצלח..) ...
ב)- בלילה
ג) כשמגלים עד כמה כאילו דההה..כאילו עד כמה יש פיגור כזה כאילו במוח ..כאילוו מתבשל לו..וחושב שהוא פשוט...משהוווווווווווו ואז באה הכלבה כאילו דההה..ולוקחת לי את מושמוש ..החבר (הכלבלב)שלי כאילו וואווו מה היא חושבת את עצמה...כאילו........דהההההההההההה ד) אני פשוט לא מצליח לחשוב על עוד משהוא... יאללה בחזרה לשולחן הסירטוטים.. ניפגש עוד הלילה? או שאת כבר נרדמת על הכרית.....(במיקרה הרע בשירותים.) ולאיזה סיגריה התכוונת??????????????????????? (מה כאילו סמים???לא יכול להיותת....משטרה..אל סם איפו אתם...הי אמעשנת סיגריות!!!!!!!!!!!מ-ל-כ-י-ש-ו-ע....הצילו......היא ניסתה!!! אואואואואוא..(וכאן הסבתא מתעלפת בדרמטיות על השולחן...והסבה בתנוחת סופר מן אוחז אותה ככה כך שהזרוע שלה נשמטת ברומנטיות...או יה ביבי) את רואה מה קורה לי בלילה?????חסר שינה כבר שבועיים...כאילו מה קרה???מי מת??? את מי לפרק אכשיו..(השידה הבאה בתור לשיפוצים..) סתתתםםםםם...אני מנסה קצת להיות נחמד ולבדר אותך......שלא יהיה לך משעמם.. אבל מה לעשות...אחרי ההודעה הזו תחזרי לשיעמום.. טוב..בכול מקרה דש חם אלייך....מהמטורף בבקבוק-סוורוס הכול יכול

עדיין ערה...

אני מעשנת מלברו אדום...אמא שלי תהרוג אותי אם היא תדע... אני ערה כי הכיתה שלי בטיול שנתי ולא הלכתי אז יש לי יומים חופש!!.. ולכלבה שלי קוראים קייסי או שם חיבה שושה... ולהירדם... ממש לא...

deanet

New member
לי יש ..

אי סי קיו 146211666 כול ליהיות שקוראים לך שרון ?

למעלה