מישהו עוד כאן ?

Nushi G

New member
אני רק צריכה להיזכר איך זה התחיל כי

בדר"כ דברים יותר חשובים מאדון עומר מעסיקים את המוח שלי... חחחחח

omer landau

New member
אלא אם כן

נפזר לכם כמה גוקים בבית יום קודם ואז לא תקומו מהמיטה או תעמדו על הכסא עד שהגוק יעווף משם מה יש לכם עם גוקים הנה גוקים למה אין גוקיות???. כי הגוקים הרגו את כולם חה חה חה או בכלל כל דבר דומה בקרוב אצלכן

Nushi G

New member
יש רק ג'וקים כי לא מגיע לחיה כ"כ

ירודה השתייכות למין הנשי...

כן... זה אומר הכל...אם השוואת את

עצמך לג'וקקקקקקקקקקק! אני חושבת שהבנות סיימו כאן את המלאכה. כרגיל הטיפשות שלכם הורגת אתכם.

Nushi G

New member
ממש... תן לי להזכיר לך, שאתם אלה

שמנסים כל הזמן לפתות אותנו ל"מלחמה"- אולי כי סוף סוף מיציתם כל אפשרות לבידור עצמי בעזרת התירוץ העלוב שלכם לשכל...

Nushi G

New member
רואים שאתה לא מכיר אותי...

אם היית- לא היית מרשה לעצמך לדבר ככה.. כשמעצבנים אותי אני אחד האנשים הכי מטילי אימה שיש... ובאנשים, הכוונה היא כמובן לנשים כי גברים לא בדיוק יכולים להגיע לכזו רמה של הפחדה...

Nushi G

New member
הם נשברו על הפנים של האחרון

שחשב שאני לא מסוגלת להגן על עצמי...

Nushi G

New member
שיעשה מה בראש שלו... הוא בכלל לא

יודע מה השם מסמל... "נושי" נוצר כדי להרגיז את החבר (עכשיו לשעבר) שלי ע"י החבר הכי טוב שלו...

עזבי לא חשוב מסיפור הפיג'מות שלו...

אני אקצר אותו פה... במסענו לשינוי עומר מטמבל לא רגיש למשו קצת שיפרי... הסיפור שלנו אמר שחטפנו אותו מהמיטה כשהוא לבוש בפיג'מה ותחתונים של טויטי ומצעים של מיקימאוס... בדרכנו להפוך אותו לגבר... נתנו לו לטוס במחלקת בע"ח בעוד אנחנו טסות במחלקה ראשונה....

Nushi G

New member
אל תדאג אלעד, זה לא שיקרה פה משהו

רציני... אנחנו לא נשתמש בעליונות הברורה שלנו כדי לפגוע בכם- אנחנו מוצאות אתכם משעשעים...

למעלה