מישהו עובד פה עם Sharepoint?

מישהו עובד פה עם Sharepoint?

אם כן, מה ההתרשמות שלך מיכולת הגיבוי שחזור שלו?

sysnt

New member
על הפנים ! מאוד לא אמין

למעט מוצר צד שלישי שעולה דיי הרבה כסף...

dneebrkr

New member
לא אמין?! למה ?

הסבר ונמק בבקשה. מהי תכנת הצד השלישי? אני הטמעתי בארגון (70 עובדים) אתרי WSS וזה פשוט להיט. לא נתקלתי בבעיה של אמינות, אולי של גמישות. בימים אלו אני עובד על גירסת EVAL של Sharpoint Portal וזה כלי הרבה יותר חזק. בשילוב InfoPath ו FronPage השמיים הם הגבול (כמעט)

sysnt

New member
מנסיון אישי כואב... ויש לך

תכנת צד שלישי שאני לא זוכר את שמה שעולה 700$ בערך מצד שני ה-WSS הוא באמת להיט ודיי אמין בפני עצמו. על הגיבויי ש-MS ממליצים (לא זוכר את השם-זה היה מזמן) לא הייתי ממליץ בכלל אבל אם בא לך תעשה בדיקה בסביבת נסיון.

אכן ניסיון כואב

יש יכולת שחזור רק ברמת SC. אין אפשרות לשחזר מסמך או תת אתר כולל הראשות מוצרי צד שלישי גם יקרים וגם איטיים..מה גם שיש איתם הרבה בעיות כי הם עובדים עם ה OM של Sharepoint והוא מאוד רגיש.

antidot

New member
שמישהו יסביר לי בבקשה

על איזה שיחזור אתם מדבירם לכל הרוחות ? מה הכוונה "לא אמין" ? דברים בד"כ לא עובדים כאשר הם לא מוגדרים נכון. מעבר לזה, אף אחד לא התיימר לכך שלSPS עצמו יש יכולות גיבוי/שיחזור ברמת document level - בשביל זה יש מוצרים צד שלישי שעושים את העבודה (בדיוק כמו גיבוי/שיחזור בExchange).

"לא אמין" - הגדרה לא נכונה

שיחזור ברמת doc level עוד ניחא. אבל שחזור אתר שהוא לא אתר ראשי או כל תת אתר כלשהו מבלי אפשרות לשחזר את ההרשאות? יש מוצרי צד שלישי , נכון, אבל כולם כושלים היום.. חלקם בגלל בעיות בעברית חלקם בגלל רגישות יתרה. ללא ספק נושא השחזור והגיבוי ב SPS גרם להרבה גורמים כאב ראש וצריך להשתפר. -------- בברכה, אביעד א.

למעלה