מישהו סירב לי!!!!!!!!!

מישהו סירב לי!!!!!!!!!

אתמול פעם ראשונה בחיים הרגשתי מושפלת... בחיים זה לא קרה לי.. לא בשלב כזה... מישהו בא אלי.. היה מתח.. ואז פתאום הוא אומר לי שהוא לא יכול לעשות את זה..." את האמת שאותו הרגע לא עניין אותי למה... אמרתי לו שיעוף לי מהבית וסגרתי לו את הדלת בפנים.. הוא עמד דקה ארוכה ליד הדלת מהצד החיצוני שלה.. וואוווווו זה היה מפתיע ולא פחות כואב לאגו הנשי שלי............. כנראה שהוא היה צריך להחזיר לי על כל מה שעשיתי אי פעם לאגו ולביצים של גברים ברחבי העולם והארץ בפרט. איך מתקנים את זה? מה אני אמורה להגיד לו עכשיו.. אם בכלל?! בעעעעעעעע איזה נורא זה היה!!!

soofgania

New member
גם לי זה קרה../images/Emo122.gif

הבחור בא אלי הביתה,הצעתי לו קפה והוא שתה ודיבר בלי סוף..שיתפתי פעולה וזרמתי בשיחה. לאחר שלוש שעות בערך הבחור נפרד ממני לשלום ולא הבנתי לשם מה בא
הרגשתי בדיוק כמוך,הכי מושפלת שבעולם והביטחון העצמי שלי ירד כי זה היה חדש לי,זה לא קרה לי מעולם להיפך אני זו שדחיתי גברים שלא משכו אותי והבנתי שהפעם אני הייתי בצד הנידחה.. רק אחרי כמה חודשים חזר לי הביטחון ונרגעתי מהפרשה. מתוקה,את לא צריכה לתקן כלום וכמובן שלא ליצור קשר איתו,תבליגי ותמשיכי הלאה,זה לא סוף העולם! זה שהוא לא נמשך אלייך,לא אומר שאת לא מושכת אלא שלכל אחד יש את ההעדפות שלו. אחד נמשך למלאה ושני לרזה,אחד מחפש שתלטנית והשני כנועה,אחד מעוניין בצעירה ושני במבוגרת. וכדי להמחיש לך את זה,אפתח בסקר לגבי ההעדפות של הגברים והנשים ותוכלי להיווכח שהתשובות אכן שונות זו מזו.

gilriv

New member
לכבודכן -

אח אח למ למה הצעירות היפות
לבנים יש אגו נפוח כל כך -קודם כל
בטח הוא כל כך נלחץ המסכן הבנים היום כל כך רגישים ...כאומרים הי לבחורה

סופגי...

תודה על העידוד אבל הקטע הוא שהוא כן נמשך!!!! אני יודעת את זה ולא מאתמול!!! הוא נמשך ברמות קשות!!! זה מה שהורס אותי בכל הסיפור

עזבי.. הוא סתם דפוק!

את הרי יודעת כמה את שווה וחברייך גם יומרו לך.. וחוצמזה אני למדתי שכל שתפגיני ביטחון עצמי ככה ימשכו אליך יותר!!!

טוב....

1. הוא לא ביישן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מכירה את הבנאדם!!! 2. אני מליחצה? איך בדיוק?! 3. פיספסת באחד.. שכבתי עם אלף ואחד!!!! (ושימותו הקנאים!!!)

gilriv

New member
?האא זה מסביר כבר את כל התמונה

-את בטעות אמרת לא את האמת 'האמת הכואבת מאוד {תסתכלי בסקר שכתבתי שאתה עם בחורה זה רכוש שלכה פרטי {קצת מעצבן פה אבל סה_ל
ווי

gilriv

New member
ה ספיר ../images/Emo10.gif לפי זה הוא ידיד שלך

ידיד נפש ומגן אלייך -אבל שאת כתבת את מספר3 לא נורא {תמשיכי לעשות סקס {רק בגלל זה תפסיקי את הענהה ה2 שלך בחיים

יש חדש!!!

הוא לא מחפש יותר מסקס... גם לא אמרתי לו שהולך להיות סקס... אנחנו מכירים שנים... ואתמול הוא כתב לי שעדיף שלא נדבר יותר... מה הקטע?!

soofgania

New member
רק הוא יכול לומר לך מה קרה

במקומך הייתי מנתקת איתו מיידית את הקשר אבל זו רק אני..

למעלה