מישהו נתקל? בעיית USB ב-DVD

HassiD

New member
מישהו נתקל? בעיית USB ב-DVD

עד לא מזמן ה-USB שלי בDVD עבד בצורה חלקה, החלח מהבוקר, הוא מראה לי את הפרקים שאני רואה עם דיליי בסאונד (ז"א הוידאו מקדים את הסאונד בשניה-שתיים). הקטע המוזר, שבמצב כזה זה רץ "חלק" לאורך כל הפרק (ז"א הפרק ירוץ בלי תקיעות כלשהן, עם דיליי קבוע בין האאודיו לוידאו), אבל אם אני אעשה "פאוס", אז האאודיו יסתנכרן כמו שצריך עם הוידאו, אבל מצד שני כל כמה שניות הוא יבצע "קפיצה" כדי לשמור על זה...

(אין צורך לציין שבמחשב זה רץ כמו שצריך, כן?)

גיליום

New member
ייתכן שזה סרט עם פרמטרים "כבדים"?..

אולי הסרט הבעייתי הוא סרט עם רזולוציה גבוהה יחסית או ביטרייט גבוהה יחסית או FPS גבוהה יחסית, מה שגורם למעבד של ה-DVD לעבוד קשה יותר כאשר מעבד את הוידאו ובסופו של דבר, זה עלול לגרום לאיבוד הסינכרון בין הוידאו לאודיו.

זה קורה רק בסרט הספציפי או בכל הסרטים שצפית בהם מהבוקר?..

HassiD

New member
זה משהו קליל

זה סדרה עם כמה עונות, העונות הראשונות - פעלו חלק, ואתמול בבוקר, החלטתי "לעדכן" את הDOK בעונות החדשות - ופתאום הוא הפסיק לרוץ חלק...

חשבתי שאולי זה בגלל שהוא מלא, או משהו כזה (למרות שגם לפני זה הוא היה מלא במוזיקה...) אז השארתי בו רק כמה GB, אבל עדיין זה ככה...

וזה בכל הפרקים מהבוקר...

אני אבדוק מה קורה בפרקים הישנים שבהם לא הייתה בעיה...

אבל סתם מוזר לי, שכשהוא לא מסונכרן - אין לו בעיה לשמור על חוסר הסנכרון באופן קבוע (ז"א חוסר הסנכרון לא גדל, פשוט ברגע שמפעילים מתחיל הוידאו, ו-2 שניות אחריו האאודיו וזה נשאר ככה כל הפרק), אבל כשהוא מסונכרן - אז הוא מסתבך עם זה...

למעלה