מישהו נשאר בבית??
G greenAngel New member 22/1/03 #6 נטע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif נטע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
G greenAngel New member 22/1/03 #10 ../images/Emo9.gif אוייש.. ../images/Emo4.gif אחותי מחכה לטכנאי.. [רציני ] אני על המחשב
S shiri_b New member 22/1/03 #11 אני פה עם מוסיקה כדי לא לשמוע את השיפוצניקים שמשפצים משהו... לא משנה שאחד מהם גנב לי את המדור ספורט!!! לקחתי אותו למטבח והוא ראה אותו ועשה "זה העיתון של היום?" אמרתי "כן" והוא לקח אמר "אפשר" ולפני שעניתי הוא היה כבר למעלה עם העיתון שלי לפני שקראתי אותו!!!! וחיכיתי כמה דקות והוא לא החזיר אותו!!!
אני פה עם מוסיקה כדי לא לשמוע את השיפוצניקים שמשפצים משהו... לא משנה שאחד מהם גנב לי את המדור ספורט!!! לקחתי אותו למטבח והוא ראה אותו ועשה "זה העיתון של היום?" אמרתי "כן" והוא לקח אמר "אפשר" ולפני שעניתי הוא היה כבר למעלה עם העיתון שלי לפני שקראתי אותו!!!! וחיכיתי כמה דקות והוא לא החזיר אותו!!!
G greenAngel New member 22/1/03 #12 חחחחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תעלי למעלה בשקט בשקט ותשיבי לעצמך את העיתון הנכסף
חחחחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תעלי למעלה בשקט בשקט ותשיבי לעצמך את העיתון הנכסף