מישהו ניסה ?

דונלד

New member
מישהו ניסה ?

מישהו ניסה לעבוד בשיטות אחרות להשגת חצלול ? למשל תוכנת מיינד סינק של מכון מונרו ?

LucidGuess

New member
שמענו על הדיסקים שלהם

לדעתי זה סתם קישקושים ואין לי כוונה לירכוש את זה... תגיד במקרה אתה מהסידרה המצויירת דונלד-דאק?

Variety

New member
תגובה

היי, לדעתי הקולות של ההמי סניק, שנקראים Binural Beats דורשים קצת יותר ממה שזה נראה. עבדתי עם התוכנה Brain Wave Generator מאת www.bwgen.com, שזו תוכנה שאמורה בעקרון ליצור אותו אפקט ע"פ מה שקובעים בה. זה בהחלט יכול לעזור אבל לא הרבה. אולי לא השתמשתי בזה נכון אבל לי זה לא היה הכי מועיל. ללוסידגס, לא נראה לי שהוא דונאלד האמיתי, דונאלד האמיתי לא יודע עברית.

דונלד

New member
תגובה

קודם כל תודה ! לעניין דונאלד דאק, לידיעתכם דונאלד דאק כן יודע עברית !!! וההוכחה : המכתב הזה שנכתב אישית על ידי ! וזה לא יפה לצחוק עלי. מישהו גנב לי ת´שם, וזה נורא מתסכל שאיני יכול לקרוא לעצמי בשמי המלא. קצת רקע על דונאלד דאק (כלומר עלי) השם המקורי הוא אלדד,ישראלי שעבר לגור באיטליה וכונה שם - דון אלדד. ישראלי אחר שהכיר אותו ושרת יחד איתו ביחידה המהוללת 101 הוסיף לשמו א"ק שזה בגימטריא 101 וכך קראו לו (לי) : דון אלדד אק ! לאחר שעזב/תי את איטליה לארה"ב שובש השם לדונאלד דאק ונשאר כך עד עצם היום הזה שדונאלד חזר/תי לישראל כור מחצבתו/י. זהו

למעלה