מישהו ניסה Knoppix-PPC?

• פותח הנושא DoK2
  • פורסם בתאריך

DoK2

New member
מישהו ניסה Knoppix-PPC?

נתקלתי אתמול בשני וריאנטים של קנופיקס המיועדים לפאואר-פיסי שניהם בסיווג אלפא. זה הראשון וזה השני. אם מישהו כאן ניסה דבר כזה אשמח לשמוע התרשמויות. אם אף אחד לא ניסה, אני מבטיח סקירה קצרה תוך מספר ימים.

mashap

New member
פספסתי קישור אז הנה הוא-

זה הקישור השני שפוספס קודם

DoK2

New member
שוב פספוס - כנסו לכאן בשביל הכתובת

תפוז ה@#$^ לא מאפשרים קישורים ל- FTP
אז זאת הכתובת ftp://ftp.free.fr/mirrors/knoppix-mib.org

DoK2

New member
ניסיון עם הראשון לא עלה יפה

עושה רושם שהוא לא מרוצה מהחומרה הישנה שלי iMac rev. A ובאופן ספציפי מהמסך

DoK2

New member
צרור עצות למתענינים

לכל מי שמתעניין בנושא ניתן למצוא כאן פתיל מהפורומים של קנופיקס שדן בבעיות שונות ודרכי פתרונן (בין השאר- בעיות בזיהוי המסך, בעיות בהגדרת מקרן ועוד)

DoK2

New member
עובד בסדר Knoppix-MIB

חדשות לא רעות :) knoppix-MIB-PPC-Alfa עלה בלי בעיות ובלי פרמרטרים מיוחדים באיתחול (תזכורת החומרה היא iMac Rev A) בגלל השעה אני לא אעשה איתו הרבה היום וכרגע עושה רושם שהבעיה היחידה היא ששפת ברירת המחדל היא צרפתית (יש אפשרות לבחור שפות אחרות באתחול אך אין בינהן עברית)

xslf

New member
שתי הגרסאות מאוד ישנות

בנות כמעט שנה. יש למישהו מושג אם קיימת גירסה חדשה יותר?

DoK2

New member
ל- MIB יש גרסה יותר חדשה

ל- Knoppix-MIB יש גרסאות בטא מינימליות אבל די חדשות

DoK2

New member
עוד קצת פרטים

בגרסת אלפא עסקינו בקנופיקס 3.2 משום מה לא היה עיגון אוטומטי לדיסק של המק אבל אחרי שעיגנתי כמובן שהיתה אפשרות קריאה (לא ניסיתי לכתוב) הממשק באנגלית תקין באופן לא מפתיע (צריך לבחור באיתחול lang=us) מכיל בין השאר- OOo 1.0 Koffice אשתדל לבדוק היום בערב מעט יותר לעומק ואתם מוזמנים להעלות שאלות כדי שאוכל להתיחס לנקודות ספציפיות

xslf

New member
אופן אופיס 1.0? לא 1.1?

התמיכה העברית נוספה בגירסה 1.1, כך שאם זו גירסה ישנה יותר, לא יהיה עברית באופן אופיס
אגב עברית- יש שם עברית בכלל? הפונטים של קולמוס מותקנים?

DoK2

New member
לגבי העברית

אכן א"א מגרסה 1.0 על כל המשתמע מכך ואין עברית (kde i18n he) בחבילה הזאת עד כמה שזכור לי מצד שני אם הכל יעבוד יפה מבחינת התשתית אפשר יהיה לבצע התאמה (אבל ידעת את זה בכל מקרה) ואני צריך לבדוק את האפשרות להתקנה לדיסק (למרות שאם כבר מתקינים לדיסק אני לא בטוח שקנופיקס זאת הבחירה הטובה ביותר)

למעלה