מישהו ניסה להמיר ל-DVD עם WinAVI?

מישהו ניסה להמיר ל-DVD עם WinAVI?

מה המסקנות? איך האיכות? איך המהירות? אני מחפש דרך קלה להמיר כמות גדולה של סרטים ל-DVD, לא זקוק לאיכות מדהימה, יותר חשובה הפשטות. WinAvi מומלצת? אני שומע את השם שלה הרבה לאחרונה (גם מחוץ לפורום שלנו..) הבנתי שהיא מהירה מ-TmpgEnc ואיכותית לא פחות... מה דעתכם (הפניה היא למי שניסה אותה כמובן) בברכה גיליוטין

MickName

New member
למה שיהיה חשוב הפשטות?

לי לוקח מינימום שבוע לקודד סרט

Reborn1

New member
מייקי ככה לא עונים בפורום ../images/Emo150.gif

ישנו כבוד הדדי בין הגולשים
אנחנו לא שוללים שום דרך בין הטובה ביותר שלוקחת שבוע לבין דרך שלוקחת חצי שעה בקליק אחד הכל לגיטמי בפורום ,ישנם מתחילים וישנם מתקדמים כולם מתקבלים באהבה כאן ישנם וריאציות שונות של תוכנות שמתאימות לצרכים שונים לא לשלול, אם יודעים לענות עניינית עונים , אם לא מכירים פשוט לא עונים למה ליצור עויינות מיותרת או לכאורה זלזול אתה נראה לי בחור נחמד תודה

Reborn1

New member
היי גיליוטין מה שלומך ../images/Emo13.gif

אני מכיר את התוכנה עוד מאחת הגרסאות הראשונות שלה ובגלל שאהבתי אותה אפילו קיניתי אותה במבצע 80 שקל הדבר מקנה לי שידרוגים עתידים לתמיד הסיבה העיקרית שקניתי אותה היא בגלל המהירות המדהימה שלה שלא קיימת בשום תוכנה שאני מכיר ובדקתי בלי להגזים עשרות תוכנות בינהם tempenc המרה+הטמעה של תרגום 14 שעות או שעה במחשב חדש main concept מהירה 5 שעות אצלי +ללא הטמעה ולא כוללת ac3 conpus producer תוכנה מעולה אבל עולה 500 דולרו לא תומכת ac3 ב dvd ulead workshop את כל התוכנות שיש להם להמרת סרטי dvd sonic dvd ועוד הרבה תוכנות נחמדות .... אם תרצה אני אגיד לך על קצה המזלג את היתרונות והחסרונות שלה יתרונות: 1 מהירה מכל תוכנה שאי פעם הכרתי בשוק במחשב p2 233 המרת סרט ל dvd עם או בלי ac3(תומכת ac3 ל dvd) +כולל הטמעת כתוביות ערכה 2.5 שעות במחשב החדש של אחי לקח לתוכנה 12 דקות
כל מגוון התהליכים היא מפצלת סרט ל לשתיים אם יש צורך אוט' היא כוללת תוכנת צריבה פנימית או הפנייה ישירה לפי שיקולך ישירות לתוכנת נרו 2 רמת התפעול הנדרש היא מתחילים חסרי הבנה במחשבים ולא יותר 3 בתצורות של svcd dvd התוצאות המתקבלות הם טובות מאוד בהתייחס לשאר התוכנות שציינתי. בתצורה של vcd התוצאה אינה מרשימה אך מספיקה באם המקור הוא איכותי. עדין לא מתקבלים עיוותים מריחות תוצאה סבירה שהמקור טוב בכדי לקבל תוצאה "נורמלית" יש לבחור non vcd standart ושם להגדיר איכות הגבוה ביותר (ברירת המחדל של התוכנה היא מדיום) כמו נרו ב vcd 4 המרתי כ-30 סרטים שונים איתה ולא נתקלתי בבעיות היא תומכת בכל הפורמטים הקיימים בשוק qt real avi wmv ואפילו flash
נדרשת התקנה של qt\real altarative וייתכן windows media encoder 9 כל אלו הם תוכנות חופשיות אם אתה מעוניין להמיר פורמטים אלו לא חובה בדקתי גם סרטים מקאזה(להדגמה בלבד!!) והיא לא נתקלת בבעיות בפרימים פגומים ומסתדרת לא רע
5 שוקלת בסה"כ 4 מגה על המחשב לא בולעת משאבים 6 בכל גרסה הם משתפרים הם מעדכנים שינויים והם עומדים מאחריהם לדוגמה בין הגרסה שקניתי 5.2 לבין גרסה 5.6 ציינו שיפור של 15% במהירות הורדתי את העדכון ובאמת זה נכון השיפור היה בדיוק כמו שצויין (כעת ישנה גרסה 6.3) 7 ניתן להגדיר בה מספר הגדרות נוספות לשיפור האיכות לאלו שטיפה מבינים במחשבים בהגדרות advanced אבל לא צריך הסבר אתה תבין תוך 10 שניות
8 האיכות תלויה מאוד בהגדרות שלך לשמחתי כאשר מגדרים באיכות הכי גבוה ההבדל בזמן הוא ממש זניך (תוספת של 10 דק' לפעמים ) וזה שווה 9 כשקונים את התוכנה מקבלים מספר עזרים נוספים(מקודד dvd משופר)וגם תומכים בחברה שתמשיך לעבוד
10 אתה יכל להשתמש בגרסה החינמית ומקבלים לוגו קטן בתחתית לא רציני כמו ב main concept אם תרצה להתחיל לעבוד בגרסה החינמית תגיד לי אנסה להסביר לך בקצרה לקבלת תוצאות טובות

MickName

New member
סבבה

בכל מקרה...אני לא ממש מבין בדברים האלו אבל אני יודע שDVD Maestro זה אמור להיות טוב :)

היי ריבורן, תודה על הסקירה... ../images/Emo39.gif

הזכרת הטמעת כתוביות... האם WinAvi תומכת ב-frame serving של VD (האם היא פותחת קבצי vdr)? נשמעת אחלה תוכנה, מוזכרת בכל האתרים הגדולים וגם לאחרונה הרבה יחסית בפורומים השונים, נראה לי שאנסה אותה...

Reborn1

New member
התקלת אותי ../images/Emo13.gif

תהליך הטמעת הכתוביות מתבצע בעזרת vobsub בדרך פשוטה ביותר כמו שאתה מכיר שם הסרט ושם הכתוביות אותו שם . ממליץ להגדיר ב vobsub בהגדרות alwas loading והתהליך מתבצע בעצמו אתה יכל ללחוץ cancel ולראות את התוצאה אחרי כמה דקות לקבלת תוצאת איכות גבוה יש להכנס ללשונית advanced ולהגדיר באיכויות הגבוהות ביותר אין בתוכנה בעיות של סנכרון , היא בנויה על פשטות ויעילות בהצלחה

jokker2

New member
winavi..........

שלום .. ניסיתי את התוכנה הנ"ל אך יש בעיה שהסרט שיוצא הוא מקוטע כזה ניסיתי את כל ההגדרות השונות ב advance ולא הסתדר מה זה יכול להיות? ותודה לעונים

Reborn1

New member
דיי נפוץ

המרת את הסרט ל dvd אם כן כנראה שאין לך מקודד נורמלי מותקן ולכן ברירית המחדל היא המקודד של נרו שגורם גם לסרט טוב להיראות מקורטע בשלבים יש להתקין מקודד מתאים יש כזה חינמי בקישורי הפורום מקודד mpeg או מקודד מקצועי יותר של נרו (לא חינמי) nero dvd plugin ואז הכל יסתדר הסרט מומר בסרט ההצגה שלו היא הבעיות כאשר אין מקודד טוב

האיכות

אני יודע שהאיכות של התוכנה היא נמוכה ממה שיוצא לי עם DVD2SVCD, D2SRoBa ו Cinema Craft Encoder. חוץ מזה שעם vobsub אי אפשר לעשות ממש שהכתוביות יהיו על השוליים השחורים, כי יש גבול לאן שאתה יכול להוריד אותן... התוכנה נוחה מאוד לשימוש, ובאמת מייצרת קבצי VOB בלי תוכנת Author שזה דבר לא רע בכלל ומזרז את התהליך. אם תרצה לעשות תפריטים אח"כ אני ממליץ על TMPGEnc DVD Author שמקבלת גם תקיות Video_TS מוכנות!

Reborn1

New member
אני לא נציג של התוכנה

אבל ברירת המחדל של התוכנה בהגדרות האיכות היא בינונית היא לא מתחרה ב cinema cracft שעולה 1000$ פה אתה קונה אותה ב 20$
בהגדרות של vobsub אם אתה מכיר ברירית המחדל של הטמעת הכתוביות היא 20 ניתן להוריד 10 הכתוביות מופיעות כמו בסרט רגיל ממש בתחתית שזה נוח יש להתחשב כי התוכנה גם ממירה סרט וגם מטמיעה בשלב אחד בתוכנות אחרות אתה מבצע 2 שלבים וקיימת ירידת איכות פעמיים אם אתה מכין dvd כנס להגדרות dvd בלשונית advanced ושם תגדיר באופן ידני איכות גבוה ביותר תקבל תוצאות ראויות לחלוטין ראה תמונה מצורפת נ.ב הרבה תלוי במקור שלך אם הוא cam אל תצפה לאיכות גבוה אם המקור הוא dvd או לפעמים rip איכותי לדוגמה 2 דיסקים ac3 יתקבלו תוצאות טובות מצורפות 2 תמונות להסבר על ההגדרות

Reborn1

New member
הגדרת vobsub

בכדי שהכתוביות יתלבשו על התחתית הרבה יותר נוח וטוב שוב ראיתי הרבה תוכנות איכותיות אבל תמיד צריך לחפש את המכלול ולא פריט אחד בלבד ciname craft עולה 1000$ conopus producer 2 עולה 499$ זה כמו להשאוות מרצדס 600 sl להונדה סיוויק לא פאייר כאשר בודקים מכלול מאפיינים בהם 1 כדאיות כלכלית 2 פשטות בהפעלה לכל רמה של משתמש אפילו מתחילים ביותר 3 איכות טובה וממירה עשרות פורמטים בינהם wmv mov real ואפילו flash 4 מטמיעה כתוביות בהמרה אחת ולא נדרשים סדרת תהליכים ישנם עוד מאפיינים רבים שאני לא רושם אבל הם מהותיים סה"כ השכלול היא תוכנה מעולה וכדאית מצורפת תמונה על הגדרת vobsub

למעלה