היי גיליוטין מה שלומך ../images/Emo13.gif
אני מכיר את התוכנה עוד מאחת הגרסאות הראשונות שלה ובגלל שאהבתי אותה אפילו קיניתי אותה במבצע 80 שקל הדבר מקנה לי שידרוגים עתידים לתמיד הסיבה העיקרית שקניתי אותה היא בגלל המהירות המדהימה שלה שלא קיימת בשום תוכנה שאני מכיר ובדקתי בלי להגזים עשרות תוכנות בינהם tempenc המרה+הטמעה של תרגום 14 שעות או שעה במחשב חדש main concept מהירה 5 שעות אצלי +ללא הטמעה ולא כוללת ac3 conpus producer תוכנה מעולה אבל עולה 500 דולרו לא תומכת ac3 ב dvd ulead workshop את כל התוכנות שיש להם להמרת סרטי dvd sonic dvd ועוד הרבה תוכנות נחמדות .... אם תרצה אני אגיד לך על קצה המזלג את היתרונות והחסרונות שלה יתרונות: 1 מהירה מכל תוכנה שאי פעם הכרתי בשוק במחשב p2 233 המרת סרט ל dvd עם או בלי ac3(תומכת ac3 ל dvd) +כולל הטמעת כתוביות ערכה 2.5 שעות במחשב החדש של אחי לקח לתוכנה 12 דקות
כל מגוון התהליכים היא מפצלת סרט ל לשתיים אם יש צורך אוט' היא כוללת תוכנת צריבה פנימית או הפנייה ישירה לפי שיקולך ישירות לתוכנת נרו 2 רמת התפעול הנדרש היא מתחילים חסרי הבנה במחשבים ולא יותר 3 בתצורות של svcd dvd התוצאות המתקבלות הם טובות מאוד בהתייחס לשאר התוכנות שציינתי. בתצורה של vcd התוצאה אינה מרשימה אך מספיקה באם המקור הוא איכותי. עדין לא מתקבלים עיוותים מריחות תוצאה סבירה שהמקור טוב בכדי לקבל תוצאה "נורמלית" יש לבחור non vcd standart ושם להגדיר איכות הגבוה ביותר (ברירת המחדל של התוכנה היא מדיום) כמו נרו ב vcd 4 המרתי כ-30 סרטים שונים איתה ולא נתקלתי בבעיות היא תומכת בכל הפורמטים הקיימים בשוק qt real avi wmv ואפילו flash
נדרשת התקנה של qt\real altarative וייתכן windows media encoder 9 כל אלו הם תוכנות חופשיות אם אתה מעוניין להמיר פורמטים אלו לא חובה בדקתי גם סרטים מקאזה(להדגמה בלבד!!) והיא לא נתקלת בבעיות בפרימים פגומים ומסתדרת לא רע
5 שוקלת בסה"כ 4 מגה על המחשב לא בולעת משאבים 6 בכל גרסה הם משתפרים הם מעדכנים שינויים והם עומדים מאחריהם לדוגמה בין הגרסה שקניתי 5.2 לבין גרסה 5.6 ציינו שיפור של 15% במהירות הורדתי את העדכון ובאמת זה נכון השיפור היה בדיוק כמו שצויין (כעת ישנה גרסה 6.3) 7 ניתן להגדיר בה מספר הגדרות נוספות לשיפור האיכות לאלו שטיפה מבינים במחשבים בהגדרות advanced אבל לא צריך הסבר אתה תבין תוך 10 שניות
8 האיכות תלויה מאוד בהגדרות שלך לשמחתי כאשר מגדרים באיכות הכי גבוה ההבדל בזמן הוא ממש זניך (תוספת של 10 דק' לפעמים ) וזה שווה 9 כשקונים את התוכנה מקבלים מספר עזרים נוספים(מקודד dvd משופר)וגם תומכים בחברה שתמשיך לעבוד
10 אתה יכל להשתמש בגרסה החינמית ומקבלים לוגו קטן בתחתית לא רציני כמו ב main concept אם תרצה להתחיל לעבוד בגרסה החינמית תגיד לי אנסה להסביר לך בקצרה לקבלת תוצאות טובות