מישהו ניסה את VALIANT HEARTS: ?

מישהו ניסה את VALIANT HEARTS: ?

המשחק הרפתקה/פאזלים על מלחמת העולם הראשונה? אני שואל איך זה כי אני די hit and miss עם הז'אנר הזה, אבל מלחמת העולם הראשונה זה נושא מעניין, ובמשחקים בכלל בדרך כלל לא שמים עליה דגש, בטח לא דגש עלילתי... לקנות או לא...... !?!?

דעות דיונים מחשבות וכו'

אני אגיד ככה

תראה איזה וידאו של 20 דקות ראשונות, אם נראה לך כיף לך על זה.
אני ממש אהבתי את המשחק, החידות די פשוטות ויש קטעי אקשן שלפעמים ממש זרמו לי והיה כיף וחלק קצת עיקבו
אותי ומתתי כמה פעמים עד שהצלחתי.
מבחינת הסיפור שמעתי על אנשים שלא אהבו איך שהוא מסופר, לדעתי הוא מבריק, מראה את המלחמה מצד
אחר לגמרי ממה שרואים במשחקים.
מי שמתחבר לצורה שבה הסיפור מסופר יהנה מאד מזה.
וגם כמובן זה נראה מצוין, אני מתאר לעצמי שזה אחד הדברים שמשך אותך בכלל לחשוב על זה, חוץ מכמה קטעים
שהמצלמה מתקרבת לאיזה משהו והוא מודל ברזולוציה לא מדהימה זה נראה מעולה.
כמובן שזה הערה טכנית ושולית מאד, העיצוב והכיוון ביחד עם המוזיקה ואיך שהסיפור עובר פשוט קנה אותי לגמרי.
&nbsp
ממליץ בחום, לא לכולם, אבל מי שכן יהנה מזה מאד.

תודה רבה :) ההתלבטות היא בינו לבין OUTLAST

ושכנעת אותי סופית ללכת עליו במקום, טנקס :) האמת שלא ציפיתי בכלל שיהיו קטעי אקשן אז גרמת לזה להישמע יותר טוב ממה שחשבתי שזה יהיה, חשבתי שזה נטו פאזלים.

מבחינתי אין שאלה בין OUTLAST לזה

אני לא סובל דברים כמו OUTLAST, שמנסים להפחיד אותי, בעיקר כי זה עובד להם מצוין בערך כל פעם,
אני מרגיש מזה כוסית כשאני משחק במשחק כזה.
בחיי, אם TLOU לא היה יצירת המופת שהוא מבחינת סיפור, גם הוא די גבולי מבחינתי עם הנושא האפל שלו.
קיצר תהנה עם VALIANT HEARTS, חבל שאי אפשר לתת מתנה את OUTLAST כי יש לו אותו חינם מהפלוס,
שיחקתי בו 4 דקות, משהו מפחיד קפץ עליי ושם נגמרה החוויה שלי עם המשחק.
&nbsp
&nbsp
רק לי מעצבן שהוא לא יורד שורות לבד?!?!!?!?!?!?!?!?!

למעלה