מישהו נוסע ב 30.6??
D dj shimi g New member 8/6/06 #15 כולכם בבקהש תנו קישור לדיל בתאריך זהה אחים שלי וגם מי שרוצה שיבוא אלי לאי סי כתבתי בהודעה ניפרדת וואי איזה פצצ ה עודמ להיותתת
כולכם בבקהש תנו קישור לדיל בתאריך זהה אחים שלי וגם מי שרוצה שיבוא אלי לאי סי כתבתי בהודעה ניפרדת וואי איזה פצצ ה עודמ להיותתת
D dj shimi g New member 8/6/06 #16 309778859 זה האי סי כנסו או תשאירו את שלכם זה טוב להכיר שם ישראלים וגם באיזה חברה טסים הדיל והכל שמעתי על 280 לשבוע יש מצב ???
309778859 זה האי סי כנסו או תשאירו את שלכם זה טוב להכיר שם ישראלים וגם באיזה חברה טסים הדיל והכל שמעתי על 280 לשבוע יש מצב ???
Y yanivb18 New member 9/6/06 #17 אנחנו מהמרכז אחי? אחי אני מהצפון מחיפה..אנחנו נוסעים ב30.6 לאכסנייה וייס הוטל משהו כזה
N nofar7 New member 18/6/06 #18 נוסעים ב1.7 אני מכירה הרבה אנשים שנוסעים ב 1.7 למלון MIKES וי שעוד מלון שקוראים לו RIVER SIDE אני נוסעת יחד עם הרבה חברות 8.7 חלקנו יהיו ב MIKES ושמעתי שיש עוד קבוצה שנוסעת ל RIVER כי יש תאריכים מלאים ויש סוכנת שמשיגה לנו את המקומות ומכירה את בתי המלון
נוסעים ב1.7 אני מכירה הרבה אנשים שנוסעים ב 1.7 למלון MIKES וי שעוד מלון שקוראים לו RIVER SIDE אני נוסעת יחד עם הרבה חברות 8.7 חלקנו יהיו ב MIKES ושמעתי שיש עוד קבוצה שנוסעת ל RIVER כי יש תאריכים מלאים ויש סוכנת שמשיגה לנו את המקומות ומכירה את בתי המלון