מישהו נהג בפיז'ו 407?

אז תסתכל עוד יותר טוב

ותראה שמעל ההודעה שלך כתוב: בלה בלה בלה ביחס למכונית מנהלים בלה בלה בלה המובילות בקבוצה זו מן הסתם קבוצה זו=מנהלים

OMRI666

New member
אז אולי תציע לו S2000 וזהו ../images/Emo35.gif

גם 2 ל', לא

PelegMan

New member
ומאזדה 6 היא בכלל

המכונית בקטגוריה של המכוניות שמוזכרות פה, לא המאזדה 3 המוערצת עליך...

bruce3

New member
נהגתי במאזדה לנטיס 1800

לא בטוח שאוכל לרכוש 407 אבל יכול להיות שאצליח להשיג הנחה רצינית דרך "חבר". לפי הנתונים חוץ מהפאסאט הפיז'ו הכי פחות זריזה במכוניות המנהלים. המונדיאו יותר מהירה משמעותית לפי הנתונים היבשים אבל לפעמים במבחן מעשי יש שינויים.

TwisteD69

New member
הקטע שלפאסאט

יש מומנט גבוה בטורים נמוכים כי הTDI וההונדה עם כל ה155 שלה צריך להגיע לטורים גבוהים כדי לקבל את הכח. כל המספרים היבשים הם סתם ליבואנים ולאנשי מכירות צריך לנסוע באוטו כדי לדעת... באמת לא כתוב פה בשום מקום שמדובר במכוניות מנהלים אבל השיחה התקדמה לשם כל אחד היה שם לב לזה...

ELior

New member
הפאסאט טורבו דיזל באמת מטוס

אני לא מבין למה רשמו בנתונים משהו כמו 11 נקודה משהו אם אני לא טועה אבל הרכב הזה מתאים לדעתי ל9 עד 10 שניות מאפס למאה רכב מהיר מאוד

hevel

New member
אל תגזימו חברס נאי נוהג על פאסאט

באמת במסיעה יש הגרשה של טיסה אבל בהאצה מ 0-100 היאר לא כזאת מהירה ולנו יש את הגרסה של שנת 200 שלי דעתי הייתה 110 כוחות סוס. בכל מקרה אוטו חביב אם לא תצא גרסת הדיזל של הונדה או פיגו כנראה אבא שלי ישקול לקנות פאסאט דיזל 130 כוחות סוס

gilka

New member
המלצה

אני הבנתי שבשנת הדגם הקרובה שכבר הגיעה בחלק גדול מהיצרנים (2005) יגיע לארץ מנוע הדיזל של ההונדה אקורד. לפי מה שהבנתי זה מנוע מעולה (שזכה בפרסים). בקיצור, שווה לחכות כדי לראות בדיוק מה מגיע ומה לא.

ZetLAW

New member
אבא שלי לא יכול לחכות אחרי

כמעט 300 אלף קילומטר הפאסאט מתחילה להתפרק

gilka

New member
סבבה

בכל מקרה, ממה שהבנתי זה יכול להיות ממש ממש עכשיו שהמנוע הזה יכנס. בקיצור, אולי כדאי ללכת לסוכונות של הונדה ולשאול על זה, כי המנוע הזה לפי מה שאני מבין הוא ממש מעולה והוא זכה בפרסים השנה. (עם זאת מן הסתם לא נהגתי עליו כמובן כי הוא עוד לא הגיע לארץ עדיין אז איך אני אנהג עליו? לכן אני ממליץ לבדוק אותו, ולא בהכרח ממליץ עליו).

ZetLAW

New member
הוא ישולב עם גיר אוטומט ?

ומה בקשר לגרסאות הדיזל של פיג'ו ?

gilka

New member
אני לא יודע

בקשר להונדה-כמעט בטוח שהוא ישולב עם אוטומט, כי קשה לי לראות אותו מגיע לארץ אחרת. כלומר: נראה לי שאם הוא לא היה משולב עם אוטומט לא היו טורחים להביא אותו. אבל אני לא יודע במאה אחוז, לכן אני ממליץ לך ללכת לשאול את כל השאלות בסוכנות של הונדה. בקשר לפיז'ו אין לי מושג. הכי קרוב שהייתי לרכב זה באוטומוטור, ולא כ"כ התענייתי בו גם ככה שאני ממש לא יודע לענות לך.

arikw

New member
מה לגבי B4

במבחן שנערך לאחרונה במגזין אוטו, ניצחה הסובארו B4 את כל מובילות הקטגוריה והוכתרה כמובילה הנוכחית של " המשפחתיות הגדולות" (לא מנהלים כפי שציינו כאן בטעות קודם). האוטו מעולה , אחיזה מעולה נוח ומגומר לעניין למרות שמבחינת ביצועים הוא אינו החזק בקטגוריה - לפחות לא גרסת ה-2.0 ליטרים. מה שבטוח- אמינות טובה הרבה חותר מכל פיז'ו או סיטרואן. מקווה שעזרתי.

Lancelot99

New member
אבל המחיר?? ../images/Emo122.gif הוא לא בטוח יכול

להרשות לעצמו 407, אז כנראה שאין מה לדבר על B4

bruce3

New member
ראשית לא אוהב את הצורה שלה

ונכון שהיא יקרה מידי בשבילי ללא הנחה של "חבר" תודה

למעלה