מישהו נהג בפיז'ו 407?

bruce3

New member
השאלה היא המנוע הקטן מספיק חזק

בשביל המרכב הכבד.

ספיידי1

New member
המנוע לא קטן אבל הוא לא חזק

ל2000 יש 136 כ"ס ל2200 יש 160 כ"ס ול3000 יש 212 כ"ס אם אני לא טועה(לא סגור על זה) את המומנטים שלהם אני לא זוכר, מצטער

bruce3

New member
אני לא מחפש נתונים יבשים אלא איך

הרכב בנסיעה

bruce3

New member
לצערי איני יכול לעשות נסיעת מבחן

מכיוון שלפי החוק אני צריך מנגנון מפני שאני נכה.

gadi7

New member
באיזה רכב נהגת עד היום ?

איזה רכב אישרה לך הוועדה לגודל רכב במשרד הבריאות ? 136 כ"ס למשפחתית גדולה עם מנוע 2000 זה יותר מסביר. אלו נתונים מאוד דומים לאלו של הפורד מונדיאו, ופחות טובים מאלו של הפןלקסוואגן פאסאט (שנמכרה כאן די הרבה).

אור נוי

New member
שטויות

136 כ"ס, לרכב מנהלים 2L ,זה חביב. לפאסאט 2L , יש 115 כ"ס. החזקות בקבוצה הן: 1.הונדה אקורד - 155 כ"ס. 2.טויוטה אבנסיס - 147 כ"ס. 3.פורד מונדיאו - 145 כ"ס.

ELior

New member
שחכתה את ה2000 של מאזדה שלוש

שהיא הזריזה מבין כולם

למה לפתוח את הפה ולצאת טיפש?

לא חייבים לכל מקום להידחף! מאזדה שלוש 2 ליטר הזריזה מבין כולם מי זה כולם? מה הקשר למאזדה שלוש פאסאט 2 ליטר? מרצדס SLK180 יותר זריזה! מה הקשר בין מה שאמרת לשירשור מעליך?!?!?! ואל תענה לי זאת שאלה רטורית. פשוט פעם הבאה לפניי שאתה מגיב תספור עד 10

ELior

New member
אני ידברתי על המכוניות שניכתבו פה

ולא בכללי אז אולי פעם הבאה אתה לא תידחף. נידחף!

ELior

New member
אני לא רואה שהוא רשם משהו על רכב

מנהלים הוא חיפש רכב בעל מנוע 2000 שהיא זריז עם הוא היה אומר "רכב מנהלים" זירז זה היה משהו אחר אבל הוא רשם את זה רק אחרי התגובה שלי

Supra Man

New member
אני רואה

"לפי הנתונים חוץ מהפאסאט הפיז'ו הכי פחות זריזה במכוניות המנהלים"

אבל אם היית מבין במכוניות...

היית רואה שכל המכוניות שנכתבו למעלה הן מכוניות מנהלים! זה כמו לשחק ב"מה יוצא דופן?" לא הרגשת טיפה מוזר לפניי שכתבת מאזדה3? אולי התכוונת לכתוב 6 ויצא לך 3?

ELior

New member
אני יודע מזה מכוניות מנהלים. בקיצור

אין לי כך להיתווכך על שטויות טעיתי בסדררררררררררר

למעלה