לפי מה שידוע לי יש גיוס מ.צ לבנות באותו יום... תכוננו להגיע לבה"ד 13 אני בכל אופן מתכוננת להגיע ולצפות במסדר הלם שיעשו לכם באותו יום... אה כן, אל תשכחי להביא איתך טישו במידה ובאמת תגיעי לשם... גוד שבעס
שתופסים אותך על זוטות, יש כאלה שיושבים בש.ג. ובודקים שיש לך אישור כניסה, יש כאלה שמתלווים כשומרים של אח"מים, יש כאלה בפרליקטות הצבאית [בית המשפט הצבאי]... זה לאו דווקא "המניאקים" שרוצים לדפוק אותך. ולא, אני לא שוטר צבאי
יותר מעניין לא? ומה זה שוטר מעברים? הבנתי שרק אלה עם בעיות ת"ש או דברים כאלה מגיעים לתפקידי השיטור של חלוקת הדו"חות. אני נשמע כמו מישהו שמיועד להתגייס לשם, אבל אני סתם מתעניין..
אם יש לך קב"ה גבוה ותעבור את המיונים... לגבי מעברים- בגלל שהקרבים מוכשרים ללחימה ולא "טיפול באנושיות" <איזה ניסוח> ובגלל שבעבר הייתה אלימות כלפי ערבי השטחים הועבר האחריות למ.צ שכאשר מאבטחים את המאבחנים כוחות חי"ר <עוד דבר ממחזור הבא מי שיהיה מיועד למגזר המעברים ידע זאת מהבקו"ם> לרוב מגיעים לשיטור עם בעיות ת"ש, אבל לא רק יש לי חברות שהיגיעו למגזר ללא בעיות ת"ש. לרוב זה תלוי בהקצאות ובמצב הכללי של החיילי... אל תשכח גם שיש את מגזר המדכי"ם מדרכי כלואים שגם כאן הם בכלל לא קשורים לדוחות... אולי לעיכוב שלכל מ.צ לא משנה באיזה מגזר הוא יש לו זכות לעקב <אני מניחה שאף אחד לא יעקב אותך על כך שאתה לא מדוגם> חפרתי