מישהו מתגייס ב 25.10?!@ =]

keren2noy

New member
מישהו מתגייס ב 25.10?!@ =]

אני קרן מנתניה מתגייסת בתאריך הנ"ל...

נצל"ש WTF???????../images/Emo180.gif

ץפוז לא נותן לי לשלוח מסרים.. ועל אותו מסר הוא ממשיך לסמן כאילו הוא מסר חדש...

keren2noy

New member
סליחה על הבורות מה זה נצל"ש??

תמיד רציתי לדעת ולא העזתי לשאול... ? =]

keren2noy

New member
ואיך בדיוק אני עשיתי את זה?

ניצול שרשור איך אפשר לנצל שרשור?!#@@$

K e R e N18

New member
חח את לא עשית את זה..

היא עשתה את זה.. נצל"ש= כשאת רושמת תגובה להודעה-בנושא אחר.. יעני מנצלת את השרשור שכבר קיים.. יש מבין?

Feehilys Girl

New member
אני

סופסוף עוד מישהי שמתגייסת בתאריך הזה. את יודעת לאן את הולכת במודיעין (זה גיוס בנות מודיעיני לפי מה שידוע לי)?

kineret5

New member
פפפ

לפי מה שידוע לי יש גיוס מ.צ לבנות באותו יום... תכוננו להגיע לבה"ד 13 אני בכל אופן מתכוננת להגיע ולצפות במסדר הלם שיעשו לכם באותו יום... אה כן, אל תשכחי להביא איתך טישו במידה ובאמת תגיעי לשם... גוד שבעס

onix 88

New member
סתם שאלה- מ"צ זה כזה נורא כמו

שעושים מזה? כמישהי שהתגייסה לשם.. את יודעת מה הולך להיות התפקיד שלך?

Drorrrrrr

New member
אבל לא כל המ.צ. הם באמת שוטרים

שתופסים אותך על זוטות, יש כאלה שיושבים בש.ג. ובודקים שיש לך אישור כניסה, יש כאלה שמתלווים כשומרים של אח"מים, יש כאלה בפרליקטות הצבאית [בית המשפט הצבאי]... זה לאו דווקא "המניאקים" שרוצים לדפוק אותך. ולא, אני לא שוטר צבאי
.

onix 88

New member
אבל הבנתי שאפשר להגיע גם למצ"ח

יותר מעניין לא? ומה זה שוטר מעברים? הבנתי שרק אלה עם בעיות ת"ש או דברים כאלה מגיעים לתפקידי השיטור של חלוקת הדו"חות. אני נשמע כמו מישהו שמיועד להתגייס לשם, אבל אני סתם מתעניין..

kineret5

New member
כן אפשר להגיע למצ"ח

אם יש לך קב"ה גבוה ותעבור את המיונים... לגבי מעברים- בגלל שהקרבים מוכשרים ללחימה ולא "טיפול באנושיות" <איזה ניסוח> ובגלל שבעבר הייתה אלימות כלפי ערבי השטחים הועבר האחריות למ.צ שכאשר מאבטחים את המאבחנים כוחות חי"ר <עוד דבר ממחזור הבא מי שיהיה מיועד למגזר המעברים ידע זאת מהבקו"ם> לרוב מגיעים לשיטור עם בעיות ת"ש, אבל לא רק יש לי חברות שהיגיעו למגזר ללא בעיות ת"ש. לרוב זה תלוי בהקצאות ובמצב הכללי של החיילי... אל תשכח גם שיש את מגזר המדכי"ם מדרכי כלואים שגם כאן הם בכלל לא קשורים לדוחות... אולי לעיכוב שלכל מ.צ לא משנה באיזה מגזר הוא יש לו זכות לעקב <אני מניחה שאף אחד לא יעקב אותך על כך שאתה לא מדוגם> חפרתי
יומטוב

onix 88

New member
../images/Emo6.gif גם לידי ישבה שוטרת צבאית

ברכבת שבוע שעבר, לא שזה הזיז לי, אני עוד רחוק מלהיות חייל. אבל לא ראיתי שמישהו נרתע ממנה, והיו שם כמה שלא היו מדוגמים בכלל P:

למעלה