מישהו מעוניין ב...

S i r i u s

New member
מישהו מעוניין ב...

* בולי זוחלים ודו חיים *בולי דגים *בולי דינוזאורים למינהם *בול של רכבת (ברית המועצות לשעבר) *כמה בולים של אומנות(גם ברית המועצות לשעבר לרוב) *בלוק בולים מישראל - שהם כנראה לא ממש בולים - על נושא איכות הסביבה. *בול חלל מברית המועצות לשעבר. מצאתי אותם היום באלבום ישן. מישהו מעוניין?

מה זה בולים מישראל שאינם בולים?

ולמה את אומרת את זה? מעניין. תוכלי להעלות סריקה של הגליון הזה?

python 4

New member
אני מאוהב!../images/Emo99.gif

אני רוצה את הגליון הזה
אוסף החברה להגנת הטבע שלי כולל 12 בולים ישנים שמצאתי לאוסף. אני אשמח להרחיב אותו! אני אשמח להחליף איתך את הגליון הזה. אמממ... אולי אני לא יודע להתמקח. טוב, את יודעת, גליון סינדרלה וזה.

python 4

New member
איחרתי..../images/Emo7.gif

זה מה שקורה שלא קוראים שרשור עד הסוף. בכל מקרה, אני אשמח להחליף איתך את בולי ברה"מ (אגב, היא לא לשעבר כי אין ברה"מ היום). הנה, אני הראשון שאמרתי את זה. אני שולח לך מסר!

S i r i u s

New member
הם שלך ../images/Emo13.gif ../images/Emo107.gif מצטערת שאין לי את

הגיליון הזה פעמיים :(

S i r i u s

New member
אם מישהו רוצה משהו שיגיד

את הדינוזארים הדגים והזוחלים לא סרקתי כי יש המון.

avitalit

New member
אני ( ובטח גם פיתון4 ) מעוניין

בפיסת הנייר המשוננת של החברה להגנת הטבע . תודה מראש . מחר בערב אשלח לך במסר את הפרטים . וניצלו"ש - פיתוני - המעטפית עם בולי "חוּנגריה - מגייֵאר פוסטה" יצאה לדרכה . להנאתך . וניצלו"ש שני - מאתמול בערב ( כמתנה לחג :)יש לי את גיליונית הזכרון של חלונות ארדון ללא ניקוב .!!!
איצ

avitalit

New member
מה פתאום ?../images/Emo5.gif הראשון זוכה ../images/Emo45.gif

אין לי גישה לתיבת המסרים שלי מכאן ולכן אשמח אם מישהו יעביר לסיריוס את הכתובת שלי במסר .... תודה איצ

S i r i u s

New member
הממ אני לא שיר../images/Emo107.gif

למה החלטת שקוראים לי שיר? את אוספת בולים?

בא לי להתחיל לאסוף...

אני אוספת מחזיקים אבל אני מעוניינת לראות את הבולים, אם הם יעניינו אותי אשמור אותם. ואם לא אשלח למישהו שמעוניין

למעלה