אני לא מכירה 3! מכל מי ששם תמונות בשירשור הזה לא הכרתי אחת מהתמונות מאלה שהוא שם!
G gal be New member 28/3/03 #41 אני לא מכירה 3! מכל מי ששם תמונות בשירשור הזה לא הכרתי אחת מהתמונות מאלה שהוא שם!
M Megababe המקורית New member 28/3/03 #45 gal be לא הכרתי אף אחת מהתמונות המהממות ששמת! שימי עוד! פצצה של תמונות!!!
M Mandyִ New member 29/3/03 #46 ../images/Emo29.gif../images/Emo141.gifGAL B.. מאיפה 2 התמונות האחרונות? כל הכבוד!
G gal be New member 31/3/03 #54 אני לא זוכרת מאיפה התמונות האלה. יש לי מעל 2000 תמונות של ג'ניפר במחשב, אז אני כבר לא זוכרת מאיפה כל אחת, אולי כתוב על התמונה!
אני לא זוכרת מאיפה התמונות האלה. יש לי מעל 2000 תמונות של ג'ניפר במחשב, אז אני כבר לא זוכרת מאיפה כל אחת, אולי כתוב על התמונה!
T this is me then New member 29/3/03 #53 פששש... ממש יפה, כל הכבוד על התמונות הנדירות והמהממות, אני לא יכול להצטרף לשרשור כי אין לי תמונות נדירות.
פששש... ממש יפה, כל הכבוד על התמונות הנדירות והמהממות, אני לא יכול להצטרף לשרשור כי אין לי תמונות נדירות.
G gal be New member 31/3/03 #57 אני מקווה שלא ראיתם את אלה, כי אני לא ממש יודעת, איזה נדירות ואיזה לא!