בקשר לויזה
נראה לי שעדיף שתוציאי ויזה בארץ, תנסי אולי אפילו להראות את טפסי ההרשמה לשגרירות (צילומים, לא מקור)- כמו שאמרו כבר, אפשר להחליף את הויזה שם, הבי"ס יעזור לך בזה. בנוגע למגורים, צריך להזמין ולשלם, אני מדגיש- לשלם, מראש אם רוצים חדר במעונות, אחרת גם אם מזמינים זה בשיטת כל הקודם זוכה, אבל- המעונות הם באמת לא מציאה גדולה. אפשר באותו כסף לגור או בדירה (עם שותף/שותפה) או במלון סטודנטים. כמה זמן את מתכננת לשהות שם? אם זה ליותר מ-3 חודשים עדיף דירה- תחפשי במודעות באינטרנט של www.thatsbj.com, האזור של האוניברסיטה נקרא Wudaokou, או שאפשר גם עם מתווך כשתגיעי לשם תמורת שכר דירה של כ-חודש. שכר דירה לחדר בדירה יכול לנוע בין 1000-2000 יואן, תלוי בדירה ובמיקום (זה 500-1100 שקל). אם זה לפחות מ-3 חודשים אז עדיף מלון סטודנטים. כשאת הולכת להירשם באוניברסיטה תפני מיד למשרד מגורים שם יש צוות דובר אנגלית ששולח סטודנטים למלונות באזור (הם אפילו מארגנים אוטובוס בשבילך), במחירים דומים מאוד לשכירת דירה (יש רמות שונות של מלונות). עד כמה שאני זוכר המחירים הם 50-100 יואן ליום. אם את מעוניינת להרחיב קצת/לקבל פרטים יותר ממוקדים שלחי לי מסר אישי.