מישהו מכיר מישהו מכיר ממשק צ´אט טוב וקל לשימוש(לא נטפאן) ???
H havlaz New member 1/5/02 #4 אני תמיד יכול להכחיש דרך אגב אני יעלה את המדריך שלך כאשר אני יעצב אותו קצת..
M Mr Boggy Man New member 1/5/02 #6 ואותו אחד\ת שקנה\ת את הjirc.com משלם על זה כל הזמן הזה רק בשביל התמונה הזאת חחחחח קורע
H havlaz New member 1/5/02 #8 דומיין זה לא רק עמוד ראשי יש לי את havlaz.net ואת infra.co.il שניהם מפנים לעמוד ראשי ריק אבל אני משתמש בהם להרבה סאב דומיינים, כתובות אי מייל וכדומה..
דומיין זה לא רק עמוד ראשי יש לי את havlaz.net ואת infra.co.il שניהם מפנים לעמוד ראשי ריק אבל אני משתמש בהם להרבה סאב דומיינים, כתובות אי מייל וכדומה..
M Mr Boggy Man New member 2/5/02 #9 וכמה אתה משלם עליהם??? תשמע אני לא אומר שהוא משלם, אבל מן הסתם כך או כך מישהו משלם. אם הוא הספק והדומיין שלו, כבר לא צריך לדון שהוצאות שלו. אבל אם הוא הצרכן, אולי דודה ריבקה החליטה לקנות לו ליום ההולדת דומיין???
וכמה אתה משלם עליהם??? תשמע אני לא אומר שהוא משלם, אבל מן הסתם כך או כך מישהו משלם. אם הוא הספק והדומיין שלו, כבר לא צריך לדון שהוצאות שלו. אבל אם הוא הצרכן, אולי דודה ריבקה החליטה לקנות לו ליום ההולדת דומיין???
H havlaz New member 2/5/02 #10 אז כך הדומיין הישראלי עלה 60 דולר לשנתיים 20 דולר לכל שנה אחר כך הדומיין net עלה 14 דולר לשנה