מישהו מכיר ?

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
מישהו מכיר ?

מקווה שיש פה כאלה שעוסקים בתחום המחשבים. אני רוצה לקחת שני מסלולים ארוכים בתחום המחשבים שיביאו לשיפור הקטע המקצועי שלי. שני המסלולים יביאו אותי לשתי הסמכות ידועות בתחום המחשבים - MCSE של מיקרוסופט, וההסמכה של קורס מהנדסי מערכת לינוקס גרסת Redhat המוכרת בשם RHCE . המצב בארצינו הקטנטונת, ארץ הקודש - ישראל הוא כדלקמן: עלות הקורסים האלה ביחד היא 40,000 ש"ח וכל מסלול כזה נמצא במכללה אחרת. המסלולים נמשכים חצי שנה , לימודים פעמיים בשבוע, יום מרוכז ועוד ערב. אז הגעתי עם כל מכללה לפריסה של 12 תשלומים לכל מסלול מה שאומר שביחד זה 3,000 ש"ח הוצאה לחודש. מישהו מכיר אלטרנטיבה טובה ברחבי מדינות אסיה (הודו.....) ?

AIT

אם יש לך כבר תואר ראשון מוכר, אופציה מצוינת בתחומי המחשב (לתואר שני ומעלה) היא ASIAN INSTITUTE OF TECHNOLOGY או בקיצור AIT, שמצוי ברנגסיט (פרברי בנגקוק) שבתאילנד. תוכל למצוא את כל האינפורמציה ב: www.ait.ac.th רועי

Woogy

New member
תואר כבר יש לך?

לפני שאתה מפליג בחלומות שתעודה כלשהי תסדר לך עבודה, איפה אתה מבחינת התואר? (רלבנטי גם לגבי שאלת אסיה) אל תשכח שכל המכללות עושות עסק יפה פה, ובסך הכל עוזרים לך להתכונן למבחנים.

snup

New member
זה בדרך....

כמעט בסוף, נשאר לי עוד שלושה קורסים, כלומר סמסטר. אני מכין את עצמי לקראת סיום התואר, בינתיים זה ברמת התעניינות שמקווה שתוך שלושה חודשים כבר אדע מה הכיוון. התואר לא יתן לי את הקטע המקצועי, אז התחלתי להתעניין כבר עכשיו ונוכחתח לדעת שההוצאות די כבדות מבחינתי.

KajaGugu

New member
3K לחודש זה גרושים

למה אתה חושב שתימצא קורסים כאלה במיזרח במחירים זולים בהרבה מהארץ? וגם אם תימצא, למה שהם יהיו באנגלית ולא בשפת המקומיים, ממש כמו שבארץ הקורסים האלה הם בעברית ולא באנגלית. מנסיוני, הסמכות בתחום ה IT עולות המון כסף בכל העולם.

tazir

New member
India

בהודו בטוח יש, וגם לומדים באנגלית. גם יהיה יותר זול מישראל. תבדוק באינטרנט. תנסה את ערי היי-טק: pune, Bangalore, Hydrabad ואפשר גם Delhi

למעלה