מישהו מכיר?

royel

New member
מישהו מכיר?

אנחנו מעוניינים לעבוד עם אפליקציה מקומית מול בסיס נתונים מרוחק (בארה"ב) כאשר כל התקשורת עוברת דרך האינטרנט. מישהו מכיר פתרונות כדי לבצע אופטימיזציה או כיווץ של המידע כדי שהמענה יהיה יותר מהיר? רעיונות? תודה.

royel

New member
אני לא כל כך מבין למה הכוונה

אבל העניין הוא כזה: יש לנו אפליקצית Web שמדברת עם בסיס נתונים. הבסיס נתונים נמצא בארה"ב אבל היינו רוצים לפזר שרתי ווב בכל העולם שידברו עם אותו בסיס נתונים. העניין הוא שהתקשורת עם הבסיס נתונים אורכת זמן כי היא מתרחשת על בסיס האינטרנט. ובעצם במקום לשפר את השרות ע"י זה שקירבנו את האפליקציה ללקוח, האטנו את השרות כי הארכנו את הזמן שלוקח לאפליקציה לדבר עם בסיס הנתונים. אני מחפש פיתרון שידחוס את המידע הזה כדי שישפר את הזמן שלוקח לאפליקציה לשלוף נתונים מבסיס הנתונים.

פשוש

New member
עקום באופן מיוחד

אם אתה מנסה לקרב את התוכן ללקוחות ובכל זאת מביא תוכן אל הלקוח ממיקום מרוחק אז לא קיצרת את הזמן באופן משמעותי כיוון שבנוסף למרחק שנשאר כשהיה, עכשיו האפליקציה שלך פותחת Socket אמיתי מול בסיס הנתונים ולא Socket בקובץ שנפתח בעת גישה מקומית [בהנחה וכעת האפליקצי' נמצאת על אותו השרת עם ה- DB] כדי לעשות זאת כמו שצריך עליכם לבנות בסיס נתונים מבוזר - משימה לא טריוויאלית אבל בהחלט אפשרית לאיש DB/System מעל לממוצע. פתרון נוסף הוא להשתמש בחברות הפצת תוכן כגון אקאמאי או SAVVIS או אחרים בתחום של Content Delivery. אתה בטוח שיש בעית מהירות בין אירופה לארה"ב? [בהנחה ששם נמצאים רוב הגולשים שלך]

royel

New member
אנחנו מודעים לגמרי לכל מה שציינת

אבל לצערנו האפליקציה לא תומכת בעבודה מול בסיסי נתונים מבוזרים ורק מול בסיס נתונים אחד. לכן אנו מחפשים פתרונות נוספים. העניין רלוונטי גם למשתמשים מהמזרח הרחוק ולא רק מאירופה. האמת היא שמכל העולם בערך...

Ido MCSE

New member
מה אופי האפליקציה?

איזה סוג של DB ? כל כמה זמן יש טרנזקציה ? האם יש שינויים תמידיים ב DB? פרט.... את סוג ה DB ? סוג האפליקציה ? ומה הם עושים בניהם מלבד ילדים..

antidot

New member
שאלה לי

האם שקלתם במקום לקרב את הנתונים למשתמש, לקרב את המשתמש אל התוכן ? Citrix Portal עם גישה מעל HTTPS או פתרון דומה... או java applet במידה וניתן למימוש

למעלה