מישהו מכיר?

מישהו מכיר?

תראו אחות של חברה שלי צריכה להעביר איזושהי פעולה אחרי פסח... עכשיו היא התקשרה אליי כי היא מחפשת איזה קטע מסויים שהיא שמעה בבני עקיבא לפני איזה חמש שנים... בכל אופן הפעולה שהיא שמעה הייתה קשורה לחופש משהו כזה והקריאו שם איזה מכתב התאבדות של איזו ילדה שאמא שלה נתנה לה יותר מידי חופש ולכן היא התאבדה... מישהו מכם מכיר את הסיפור? יודע איפה אפשר למצוא אותו? אשמח לעזרה! יום נפלא.. ותמשיכו לנקות!! חחח

N0 far

New member
כן אני מכירה אותו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עם את רוצה אני יכולה לבקש ממישהי שתביא לי אותו ביום שישי בערב ואני יכולה לכתוב את זה פה (וואי זה ממש הרבה
) אז או שאני אכתוב (אם לא תהייה ברירה
) או שאני אשאל אותה מאיפה זה.. עד למתי היא רוצה את זה

וואי זה כזה טוב!!

תראי בעיקרון היא צריכה אותו כמה שיותר מהר כי היא רוצה להכין את הפעולה עוד בפסח כי היא מעבירה אותה ישר אחרי... אבל זה יהיה ממש אחלה אם תבקשי ממישהי שתביא לך אותו!! אם תרצי את יכולה לכתוב לי אותו/לסרוק ולשלוח לי במייל/שתשאלי מאיפה אפשר להשיג אותו! תודה רבה!

N0 far

New member
כנסי../images/Emo26.gif

היא אמרה שהיא מקווה שיש לה אותו כי הייתה עוד ילדה שביקשה אותו ממנה אם יש לה היא תודיע לי ותביא לי אם אין לה אני אבקש מזאתי שהיא נתנה לה

וואי תודה רבה!!

איזו חמודה שאת עונה לי בכזו מהירות... חחח.. מקווה שנמצא את הקטע..!! שיהיה לך יום נפלא!

נופר כנסי...

תקשיבי תיהי איתי בקשר לגבי הקטע טוב? או בתיבה האישית שלי או באיסי 319411978 לילה נפלא שיהיה לך!

למעלה