מישהו מכיר...?

EnchantedS

New member
מישהו מכיר...?

מישהו מכיר להקות רוק או פאנק או מטאל מהשנים האחרונות שיש בה סולנית ולא סולן? (אקסל רוז לא נחשב
) ולא כולל אוונסנס, נייטוויש, ולהקות גותיות... יהיה נחמד לשמוע קול שונה...

הנה כמה

טוב נו.. ממש בודדות.. GARBAGE-שירלי מנסון היא הסולנית NO DOUBT - של גוון סטפאני, אבל עד ROCK STEADY לא כולל, שם הם כבר איבדו את הקסם.. HOLE - הלהקה של קורטני לאב אשתו של קורט קוביין ז"ל

EnchantedS

New member
תודה אבל

גארבג' אני לא אוהבת... את נואו דאוט אפילו אמטיוי הגדיר כפופ... ואמטיוי מגדיר כרוק כל דבר שהולך על שתיים ומנגן בגיטרה.... (טוב, לא צריך גם ללכת על שתיים...) אבל עדיין אני ינסה... הול.. אני יבדוק:) (חח אוף... לא אוהבת את קורטני לאב...) צריך עוד להקות עם סולניות בעולם!

Imag1ne

New member
The Breeders

קים דיל הבאסיסטית (וסולנית משנה) מהפיקסיז, היא הסולנית בלהקה. מומלץ לנסות. ויש עוד להקת גות` מטאל ששכחתי את השם שלה.. משהו עם Whithin..

Sum41xGiRL

New member
דווקא לא

זה שהם "שותים" וודקה לפני ההופעה לא עושה אותם קשוחים...

Sum41xGiRL

New member
דברים כבדים זה:

"רוק כבד": Slayer Dream theater Pantera Behemoth Whorexcore Betzefer Lehavoth הארדקור פאנק: Negative approach Madball Agonstic front Black flag Negative FX Faith גאראג' רוק\פאנק\אינדי: 13th floor elevators Old time relijun(באים לארץ) Stooges David bowie פרוגרסיב: Pink floyd(בתקופה של ברט) Van der graaf generator King crimson אלו להקות כבדות.

The PeaceKeeper

New member
קודם כל...

דרים לא כבדים לא ברמות של סלייר ובהימות' שנית כל אני דיברתי על הארץ...

sharzoe

New member
אני יודעת ממקור מוסמך שהם ממש לא

שותים וודקה לפני... בכל מקרה, הם לא רוק כבד או whatever, אבל הם בהחלט רוק.

sharzoe

New member
yeah yeah yeahs

הסולנית של הלהקה נקראת קארן או. להקה טובה.

למעלה