מישהו מכיר?

א ת י 10

New member
רותי נבון ולהקת חיל התותחנים ../images/Emo140.gif

פרחים בקנה רותי נבון\להקת חיל תותחנים כשאביב נרדם יעור בחיורון בשדות האש יתם הקרב האחרון ובוקר נהדר מן הבקעה להר אז יעלה בזמר ורון השמש תדום בין עזה לרפיח ירח ילבין על פסגת החרמון פרחים בקנה ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון ילדה אחת קטנה ובידה זרים לעיר הלבנה תצא אז בשירים ולחייל נרגש תשים סביון בדש והשמיים כה בהירים השמש תדם בין עזה לרפיח ירח ילבין על פסגת החרמון פרחים בקנה ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון החיילים לעיר יגיעו בעם רב עם נערות ושיר ועם פרחי זהב וכל זה אשר אתמול ידע מכאוב ושכול לא עוד ידע שלכת וקרב (המלים מתוך אתר אקו"ם)

א ת י 10

New member
ועוד אחד, בקריצה ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif

אתה תותח (מתוך אתר אקו"ם) שרית חדד כמו מתוך סרט רגע עוצרת ומעלה זכרונות איך אליי הגעת איך לי הבטחת יחד נגשים חלומות כמה התאמצת, עד שהצלחת קו אל האושר לסלול עד הסוף הלכת, וכמו שהבטחת מותק, יצאת גדול אתה תותח אין אין עליך מתה עליך אתה הגדול מכולם אתה תותח אין אין עליך מתה עליך אתה הגדול מכולם קטע שידענו כמו זה שלנו יש רק אחד למיליון החיים רולטה איך סתם לפתע בא ההימור הנכון רק אתה הימרת, בי האמנת כמו המלאך השומר רגע לא היססת, אותי לא פיספסת רק האמנת יותר אתה תותח...

תודה רבה

כל כך הרבה שירי להקות צבאיות אני מכירה ואוהבת, ובסוף קיבלתי בלק אאוט. המון תודות.

סמדר בנ

New member
תותחים במקום גרביים ../images/Emo79.gif

תותחים במקום גרביים ביצוע: להקת הנח"ל מילים: חיים חפר לחן: משה וילנסקי היום שלוש ועוד שלוש שווה לשתים, ואם תבדוק, תמצא - אמנם זה כך. כי אם תותח שווה לזוג גרבים - אז החשבון איננו מסובך... - אם כן, צריך לרוץ יחף בתוך הנעל... - אם זה מועיל... - ודאי, מועיל מאוד לצה"ל! כי אם יחף אתה או לא, זה היינו-הך, הן העיקר הוא התותח! תותחים במקום גרבים, טנק במקום זוג נעליים, גופיות שלוש נוריד, אם תתנו ספינת משחית, ובמקום חולצת שבת - תנו, הוי,תנו סילון אחד, ובמקום זוג תחתונים - שני זחלים, או שריונים, ומקום - עצור! המתן! המכנסיים לא ניתן! - אתה מרגיש לא טוב! - תודה, אני בסדר. - אתה חיוור, פניך לא טובים. - שלוש בנות רצו לסרוג לי סוודר, היום סורגות הן לי שלושה רובים ... - זה רק מראה שהחזית היא גם בעורף, - זה רק מראה שקר מאוד יהיה בחורף. וכשבקשתי סוודר הן ענו לי כך: הן העיקר הוא עוד תותח! תותחים, במקום גרבים - שוב הרס"ר עובר פה... - חבר'ה, הוא נפוח... - אני רוצה שורה כמו סרגל! - בחולצתך כפתור עליון פתוח, - הבט וראה כוחו של ההרגל ... - אמנם תותח הוא נשק חם - אך בלי גרבים אפשר לחטוף נזלת... - מה יאמרו בבית... - אל תתפנק חיל! חביבי, אל תשכח: הן העיקר הוא עוד תותח תותחים במקום גרבים

תודה גם לך סמדר

איזה אנשים נחמדים יש פה. ידעתי שאפשר לסמוך עליכם. חיפשתי שיר לתותחן שלי לעתיד (עוד 3 שבועות). תודה.

למעלה