מישהו מכיר

new_rider

New member
מישהו מכיר

את גיטרת הדגל של G&L? שכחתי איך קוראים לה... הקיצר זאת גיטרה ממש חיה אני שוקל אולי לקנות אותה... למרות שנמאס לי כבר מגיטרות דגל מעצבנות(בעבר היה fender deluxe plus) אבל זאתי צריכה להיות משהו מיוחד שמתאימה פחות או יותר לכל סגנון!

בלקמור

New member
אתה מתכוון אולי ל Legacy Special ?

זאת גיטרה מפורסמת של G&L. היא באמת גיטרה נחמדה, איפה ראית כזאת בארץ? חדשה צריכה לעלות בערך 6000 שקל.

new_rider

New member
כן אני חושב שזאת הגיטרה...

אבל אני לא בטוח... בכל מקרה ראית אותה בחלילית(אם זאת אותו גיטרה כמובן שאני מתכוון...)

guitarman

New member
בקשר ללגאסי ספיישל

לחבר שלי יש אחת וניגנתי עליה לא פעם אחת ולא התרשמתי במיוחד. היא גיטרה טובה ומאוד אמינה אבל אני לא שמעתי בה שום ייחוד. אני שמעתי פשוט עוד סטראטו משופרת... יש אנשים שמאוד אוהבים אותו ורואים בה כגיטרה מעולה אבל אני יותר בקטע של גיטרות יותר מיוחדות ולא הרגילות כמו הנפוצות...(סטראט, טלה, לספול וכו´...) חבר שלי האמת מתכנן למכור אותה אבל הוא עוד לא בטוח אני אתן את המספר שלו בכל מקרה ומי שרוצה שיגיד שנעם סיפר לו עליה 051 934 938 מקווה שעזרתי ביי

Bodom-child

New member
לי יש g&l legacy deluxe

ויש לה צליל נקי יותר טוב מהסטרטוקסטר המקורית. היא תוצרת ארה"ב כמובן ויש לי האמבקר מתפצל בנוסף לשני הסינגל קוילים, מה שמקנה לה סאונד עצבני גם למטאל ורוק.

למעלה