מישהו מכיר?

sixkiller2003

New member
מישהו מכיר?

להקת Kayak אינפורמציה על דיסקים טובים, משהו? וגם הדיסק the answer של Pete Bardens מנהיג להקת קאמל מישהו שמע את/על הדיסק הזה פעם?

בזמנו טל התלהב מהם וכתב כמה מילים

אני שמעתי בעקבות זה, ולא ממש אהבתי. יש בהם משהו מרגיז. לא שמעתי מעולם על הדבר השני, אבל מצד שני, אני צריך בכלל להתעדכן בכל הנוגע לקאמל.

Gregor Power

New member
פיטר בארדנס (ז"ל) מנהיג קאמל??

אני מוחה! קצת ריספקט ללאטימר (קצת? הרבה!).

MajorWinters

New member
המון רספקט ללאטימר.

אחד הגיטריסטים. האבא של קאמל. אבל אי אפשר לזלזל בזה שבשנים שברדנס היה בקאמל, הם הנהיגו יחד. Raindances לדעתי הוא הרבה יותר בארדנסי מלאטימרי לדוגמא...

RamiSun

New member
רספקט גם

ב- Raindances צריך לתת רספקט גם לדיוויד סינקלר שהגיח מקאראוון.

CuCkoo Madame

New member
Kayak

שלומות אני אישית שמעתי רק מספר אלבומים, אך אוכל להמליץ בכל זאת על אלבומם הראשון See see the sun וגם השני בעל אותו השם כמו הלהקה חביב ביותר שניהם יצאו תחת Harvest. Kayak מאוד מעמיסה על האלבומים שלה כך שאם תרצה צד קליל יותר של הלהקה אך נוטה גם לפופ מצועצע נסה את האלבום השלישי Royal Bed Bouncer. בקשר ל Camel באמת שאין לי מושג - ויהיה נחמד אם מישהו יעדכן בנושא. חוץ מזה אני מקווה שיש לכם עוד מקום בקהילה המתקדמת - לסיוט אדום נוסף.

עמית ע

New member
אני מוכן לתת לך את האוסף שלהם במתנה

אחד הדיסקים המיותרים ביותר על המדף שלי

Rudess

New member
See See The Sun

אני צריך לערוך חיפוש, הורדתי מספר אלבומים שלהם והיה עוד אלבום אחד טוב שאהבתי שלהם, אבל זה שרושם ככותרת של הודעתי הוא המומלץ ביותר באמת.

sixkiller2003

New member
אני ממשיך בשלי..

Pete Bardens ז"ל הוא מנהיג להקת קאמל לפחות בשנותיה הטובות. הורדתי היום את הדיסק the answer שלו משמיע ראשונה מאוד נחמד לא בדיוק רוק מתקדם.. אולי שילוב של רוק מתקדם ורוק של שנות ה60 המאוחרות..

sixkiller2003

New member
שנותיה הטובות?

דיברתי על דיסק סולו של Pete Bardens משנת 1970. בשמיעה שניה כבר נשמעות איכויות של camel נשמעים ניגוני גיטרה מרגשים ליווי מדהים של קלידים של pete עצמו.. דיסק לא רע בכלל

MajorWinters

New member
לא ענית לשאלתי

"להקת קאמל לפחות בשנותיה הטובות" מה הן לדעתך שנותיה הטובות של קאמל?

sixkiller2003

New member
בעיניי...

שנותיה הטובות הן שנות ה70 בדגש על 74 -76 כל אלבום שיצא תחת השם המפואר קאמל בשנות ה70 הוא יצירת מופת.

MajorWinters

New member
../images/Emo45.gif

דווקא השנים שציינת הן שליטת לטימר בעיקר הסנו גוס נכתב בידי לאטימר ופרגוסון, ומונמדנס רובו הגיטרה של לאטימר (חוץ מהקטע ארסיטילוס שהוא גאוני אבל קצר). ריינדנסס נשלט ע"י בארדנס. הוא גם מעולה, אבל שומעים את הכיוון הג'זי יותר של בארדנס.

Gregor Power

New member
פיט ברדנס הנהיג ביחד עם לאטימר

אבל בגדול אם תעשה "מי יותר", תמצא שזה לאטימר. הגדולה שלהם נבעה מהחיבור ביניהם (מה שלא עבד בברת'לס, למשל). ב-Rain Dances יש בהחלט פחות נוכחות לגיטרה של לאטימר, מה שפוגם בחלק מהקטעים. בכלל זה אלבום מעט מוזר. יש שם כמה קטעים שהם מהטובים של קאמל (First Light, Elke, Skylines, Unevensong), אבל יש כמה שהם... בינוניים ומטה. זה יותר בארדנסי, נכון, אבל זה לא תמיד לטובה. ובקשר לבארדנס- למיטב ידיעתי הוא ניגן בלוז. מאוד הגיוני שהוא עשה בלוז מתוחכם ומורכב יותר מהרגיל, אבל הוא עשה בלוז.

למעלה