מישהו מכיר

Keren Roziner

New member
מישהו מכיר

מאלף/ת כלבים ממודיעין / הסביבה שנותנת את שירותיה בבית הלקוח והאם זה קיים גם בתשלום עפ"י תוצאות.. אה.. וכמה שיותר זולה... :)

Keren Roziner

New member
לא משנה

כבר לא רלוונטי, מה שהכי רלוונטי זה האם יש מישהו ממודיעין שנוסע עם הכלב שלו לשטחים מיוחדים שמיועדים לכלבים?.... הכלבלב החדר שלנו אחוז תזזית מתמדת תודה !

Neta558

New member
יש כאלה שטחים בעיר?

אם הכוונה לשטחים מגודרים לשחרור כלבים, אני לא חושבת שיש פה כאלה, למרות הצורך הגדול בהם.

Keren Roziner

New member
בגלל זה שאלתי אם מישהו נוסע

כי אימצנו כלבלב מתוק ביום שישי, אבל הוא מלא באנרגיות שצריך להוציא. אני יודעת שאין כאלה במודיעין והודעתי נועדה לברר אם יש כאן מישהו שנוסע ברכב עם כלבו למקום כזה אחת לכמה זמן שאוכל להצטרף אליו... תמורת החזר הוצאות של הנסיעה או משהו, אני לא יודעת..תמורת משהו..

Neta558

New member
אני לא יודעת אם זה פתרון טוב..

המקומות שאני מכירה נמצאים בירושלים (בגן סאקר) ובת"א, נראה לי שבשביל הכלב הנסיעה הארוכה ברכב לא שווה את השטח המיוחד (שהוא לא ענקי, אגב..). אני מציעה רצועה ארוכה וטיולים בגבעה סמוכה, כזאת בלי בורות פתוחים. אחרי שהוא יתרגל אליכם תוכלו לשחרר אותו קצת בשטחים הפתוחים. האמת שכבר מזמן חשבתי לכתוב לעיריה ולבקש מהם לשקול ליעד שטח מיוחד לשחרור כלבים. אני רואה לפעמים אנשים נכנסים לבנין דירות עם כלב ענקי ופשוט מרחמת על הכלב שגם בזמן שהוא מבלה בחוץ הוא לא יכול להוציא מרץ בריצה. (שלא לדבר על כך שפשוט יש סכנה עם כלבים שלא מוציאים מספיק מרץ).

Keren Roziner

New member
זו בעיה

קניתי היום רצועה ארוכה זה כן - ואנחנו עושים אתו טיולים ארוכיפ - זה כן.. אבל לשחרר אותו?.. בשום פנים ואופן.. אינך יכולה לדעת מה יגרום לכלבך להפנות את גבו ולחפש מקומות חדשים ... רק לפני כמה ימים מכונית פגעה מתחת לבית שלי בגולדן רטריוור יפיפיה... וכואב הלב ! אני ממש חוששת לו, שלא לדבר על כך שלמרות שקשה לי להאמין, תמיד תוכלי למצוא ילד שירגיז גם את הכלב החברותי ביותר עד כדי נשיכה... ראיתי כבר קולות, פה ואולי בעתון, אני חושבת, בעניין הזה.. אין משהו שאנו התושבים יכולים לעשות? .. זה ממש נורא...

Neta558

New member
לא לשחרר ליד כבישים, כמובן..

לא התכוונתי לזה, ליד כביש אי אפשר לדעת מה יקרה, ובכלל בתוך העיר לא כדאי לשחרר כלבים. אני למשל משחררת את הכלב בגבעה שבין רעות לרחוב עמק החולה, שם אין לו כביש לרוץ אליו. זה דורש שהכלב יהיה ממושמע מספיק בשביל לחזור כשקוראים לו. מהניסיון שלי, מאחר שהגבעה ריקה (לפחות בשעות שאני מטיילת) אין לכלב גירויים לרוץ אליהם בפתאומיות והוא מאד רגוע וממושמע בטיולים שם, אפילו יותר מאשר ברחוב כשהוא עם רצועה. זה לא אידיאלי, אבל במקרים מסוימים זו אפשרות לא רעה, לפחות עד שיחליטו להרוס גם את הגבעות הקיימות. מבחינתי זה נותן לכלב לרוץ קצת וגם פותר את בעית מוקשי הנעל

bugg

New member
כן.. ../images/Emo107.gif

מסתבר שבעיריה חושבים שזה יהיה מסוכן לכלבים קטנים ..
זה לפחות מה שאני זוכר ממה שהיה כתוב בעיתון. אולי אפשר לנסות להחתים איזו עצומה ? או שביערנו הנחמדה לא ממש מתייחסים לזה ?

Keren Roziner

New member
למה אתה עונה לי בפורום?

תענה לאנשים אחרים, לי תענה במיטה לפני השינה

Keren Roziner

New member
אני לא יודעת

בן זוגי היקר והחמוד החליט שאנחנו מהיום מדברים על גבי פורומים
(אבל הכל בסדר...
)

Keren Roziner

New member
../images/Emo107.gif בעלי הכלבים לכאן !!

היי... שמי קרן (אני יודעת שעד היום זה היה מאוד מסתורי..) ואימצנו אל ליבנו כלבלב לברדור כבן שמונה חודשים, נמרץ וחביב.. אשר מפאת חוסר המקומות האידיאלים לשחרור הכלבים במודיעין אין לו איפה להוציא את מרצו.. קיבלתי המלצה להכירו לכלב אחר, ואחרי תהליך ההיכרות להעבירם לשעת משחק.. פחות או יותר בביתו של הכלב השני (במידה ויש גינה.. לי אין). אשמח להצעות, או פתרונות אחרים.. קרן.

למעלה