מישהו מכיר?

snirliat

New member
מישהו מכיר?

חוגי אוריגמי באזור הצפון מחיפה עד לטבריה?

spflyer

New member
לא, אבל

אני בהחלט שוקל להקים איזו קבוצה שתיפגש פה באיזור הצפון. מי מעוניין?

ophler

New member
מזה שבועיים

אני גר בחיפה (עדיין אין לי אינטרנט...) מושון

snirliat

New member
אני

כבר שנתיים בערך אני רוצה להשתתף בחוגים של מירי אבל זה רחוק אין לי אפשרות להגיע חשבתי אולי באזור הצפון יש אני גרה בקיבוץ באזור והיתי שמחה אם היה דבר כזה גם כאן

ARVIVL

New member
4

גם אני מהצפון, אב ממש בצפון, הצפון הרחוק אם תרצו. הייתי יכול להיות שמח מאוד אם היה קם כזה דבר

spflyer

New member
אז אם כך

שילחו לי את הטלפון שלכם, דוא"ל, איזור מגורים ובאיזה יום בשבוע אתם בשום פנים ואופן לא יכולים להיפגש (רק אם באמת יש כזה!). אני עוד 10 ימים יוצא למילואים, אני מקווה שנספיק להתארגן עוד לפני! אייל

spflyer

New member
נצטרך להחליט ביחד

אני גר בחיפה, אבל אם נמצא מקום יותר צפונה, ויתר החברים יוכלו להגיע אליו - יש על מה לדבר. איפה את גרה?

ARVIVL

New member
יותר צפונה, חיפה זה רחוק

אני גר ממש ליד נהירה, חצי שעה משם.

bshuval

New member
אם אתם מתכוונים להפגש באופן קבוע

אני מציע שתיפגשו כל פעם אצל מישהו אחר בבית. ככה כל פעם יש אנשים שעבורם זה יותר קרוב ויש אנשים שעבורם זה יותר רחוק. ככה זה בחיים. (וכמובן - אל תפסיקו לבוא לפגישות הרגילות של המרכז לאוריגאמי. חבל - יש שם אנשים מעניינים. אם אני עשיתי את המאמץ, גם אתם יכולים לבוא פעם בחודשיים לאזור תל-אביב)

spflyer

New member
תשלחו לי בבקשה

את הכתובות + טלפון + דוא"ל ואתחיל לארגן את העניינים. נשמע לי מצויין לעשות את המפגשים כל פעם במקום אחר.

snirliat

New member
אני לא

ויתרתי אני ישמח אם זה יהיה אני גרה בקיבוץ עין דור בערך 20 דקות מעפולה והיתי שמחה אם זה יהיה יותר קרוב לעפולה אפילו בקריות זה נראה לי מקום הכי מתאים לכולם. אשמח לשמוע אם התפתח משהו. תודה

למעלה