מישהו מכיר.......

מישהו מכיר.......

איזה תרגילים שאפשר ללמד את התוכי חוץ מלעלות ליד ואיך מלמדים אותו?

רואי

New member
יש כל מיני

כמו נסיעה על סקטים, גלגול איך מלמדים? זה כבר סיפור אחר...

רואי

New member
על איזה תוכי מדובר?

הג'אקו אצלי- לפני שאני נותן לו חטיף, אני אומר לו: תן נשיקה, ורק אחרי שהוא נותן(מחקה צליל של נשיקה) הוא מקבל את החטיף...

sigalite

New member
לימוד תוכים-טריקים

אני לימדתי את הקוקטייל שלי להסתובב סיבובים שלמים (מספר פעמים) ואח"כ הוא/היא מקבל/ת צ'ופר גרעין.(קוקטייל/ית בן/ת 4 חודשים)

sigalite

New member
לימוד טריקים - קוקטייל תשובה לרואי

רואי, תיקון: לא לימדתי אותו להתגלגל אלא להסתובב סיבוב שלם, וזה פשוט מאוד. ביד אחד תפסתי גרעין חמניה, ואמרתי לה: רוצה גרעין? וכשהיא הסתכלה על הגרעין שביד, "ציירתי" עיגול והיא עקבה אחרי היד- הגרעין וכך היא למדה. אח"כ מיספרתי את הסיבובים וכל פעם שהייתי סופרת היא עושה סיבוב. זהו זה בערך. זה כמובן לקח שבועיים (אימנתי אותה פעם ביום בשעות הערב)ועכשיו בכל פעם שאני אומרת לה רוצה גרעין? ומתחילה לספור היא מסתובבת ולפעמים אני לא צריכה לספור אפילו.

סוסxסוס

New member
שלי סתם

מסתובב כשהוא שמח, כאילו הוא לא יודע מה לעשות מרוב אושר אז הוא מסתובב.

טוב

רימו אותי עם האתר אני מציעה לאלתר דרכים לאילוף ולשלב אותם בכל מיני צו'פרים אם הם יעשו משהו כמו במובן שאילוף הוא יותר כמו הרגל-להרגיל אותו למשהו. למשל אם כל פעם שהוא יעלה לך על האצבע תגיד "שאול" אז הוא ידע שככה קוראים לזה,או מתוךהרגל לשמוע את זה כל פעם שהוא עולה הוא יגיד את זה .

ילי121

New member
אווווווו... מה בדיוק אתה רוצה.

זה גם טלוי ברצון התוכי... יכול להיות שהוא לא אוהב לגלגל כדורים, או לפתוח את הכנפיים. תלוי תלוי...

למעלה