מישהו מכיר...?

S i n i s t e r

New member
מישהו מכיר...?

היי, אני לא ממש אוסף בולים, ואספני הבולים במשפחה הם יותר דוד שלי וסבי ז"ל. קיבלתי מדודי ספר בולאים נחמד, רציתי לדעת אם אתם מכירים אותו: Encyclopedia of World Stamps [1945-1975] By James A.Mackay כל אשר רציתי לדעת הוא האם הספר מוכר ופופולרי בין האספנים. מצטער אם הפגנתי אי בקיאות בנושא :p אני יותר פעיל בתחום המטבעות והמדליונים. - עמית.

הספר מוכר, לא ממש פופולרי,

בעיקר לא בקרב האספנים הצעירים דוברי העברית... מכיוון שהוא יצא לאור בשנת 75 הוא אינו מעודכן - בכל זאת עברו כמעט 30 שנה מאז. האם קראת אותו? אם כן, או אפילו אם רפרפת, תן לנו סקירה קצרה מה יש בספר.

S i n i s t e r

New member
ריפרוף מרופרף והארי פוטר

זה לא ממש ספר שבן-אדם ישב ויקרא :). המבנה שלעצמו מחולק לשלוש תקופות לאורך 1945-1975... לכל תקופה הקדמה כללית והקדמות ספציפיות לגבי כל מדינה שתוצג בה והשפעת השלטון בה וכו' על הבולים וחותמיהם. קטלוג גדול וחביב ביותר... אגב רציתי לשאול, קצת פתטי, אבל... למישהו מכם יש את המדליות שיצאו באנגליה לצאתו של הארי פוטר האחרון? ע"פ הסרט וכדומה? מישהו יודע על איכותן? כי פה ברעננה יש סניף של החברה הממשלתית למדליונים ומטבעות וזה עולה שם 150 שקל בשביל שלושה כאלה ב-mint. כל המחזיק בפרטים, נא להשיב להודעה זו (בבקשה :)).-עמית.

למעלה