מישהו מכיר?

צחי:)

New member
מישהו מכיר?

את הבירה המשובחת Chouffe n'ice ? בירה יחסית משכרת עם טעם מתקתק - מוגשת בבקבוקי 750 ומעלה...

beatman

Member
היא מיוצרת לחג המולד ואחוז האלכוהול

בה הוא 10% . לצערי לא יצא לי לטעום עדיין.

bujored

New member
בירה לא מסוננת, אם אתה אוהב תחיכות

שצפות לך במשקה, לך על זה.

New member
לא יצא לי להיתקל בחתיכות במשקה...

אבל העניין עם חג המולד מסביר את הגמדים שדומים לסנטה קלאוס שמצויירים על הבקבוק...

Orrza

New member
הבירה האהובה עלי!!!

וכולם כבר יודעים כי טחנתי להם את המח עם זה, היא מק' שוף. "שוף נייס" לא מוכרת לי. ידוע לי שהם מייצרים מק'-שופ ו"לה-שוף"(שהיא הבלונד - ועם זאת פחות מתוקה). איפה יצא לך לפגוש בה? אני מחפש בנרות מקומות נוספים שמגישים אותה (חוץ מ"פסטיס" ברוטשילד ת"א) אין חתיכות בפנים, אבל היא עכורה בשל התסיסה השנייה שהיא עוברת בבקבוק. חתיכות לדעתי יעידו על המצאות ארוכת טווח על המדף (אבל גם זה רק לדעתי ואני לא ממש בטוח). אז איפה אמרת מצאת?

New member
אם אני לא טועה

השוף נייס זה הגירסה של 750 ולא ליטר וחצי של מקשוף. בהחלט הרבה יותר מוצלחת מהלה-שוף. קיצר, יצא לי להיתקל בה עד כה בשני מקומות בלבד: פאב-מסעדה "אוונגרד" ברמת החייל, ת"א (אני מניח שגם בשאר הסניפים שלהם מוגשת הבירה), וממש מאחורנית על הכביש הראשי אחרי הירידה (לא יורדים, ממשיכים ישר) לרחוב הברזל יש את ה-frame ששם מגישים רק את השוף נייס והלה-שוף. בנתיים זה איפה שמצאתי...

avilike

New member
מק מק

בטמפל בר במתחם סינמה סיטי יש מבחר של מק'ים. לא הזמנתי ואני לא זוכר איזה אבל כמה הופיעו בתפריט ( כולל הנייס כמדומני ) מצד שני אחד הברמנים שם לא ידע בתחילה אם מה שהחזקתי הינו בנדיקטין או דרמבויי ( בשבילי זו הייתה פעם ראשונה בנדיקטין והייתי מצונן קלות ( וול צילד ) אז אולי הם רק *חושבים* שיש להם מק מק

cafesito

New member
אני שתיתי במוזה בכפר, בגת רימון

וברמת השרון. הבירה שונה מהמק' שוף (ואין בה שום דבר צף), בירה מצויינת וקלילה למרות אחוזי האלכוהול הגבוהים. גם הבישוף דובל בוק מצויינת ומתוקה אבל חלשה יותר "רק" 7.5% אלכוהול.

Obelix

New member
../images/Emo9.gif בוודאי ...

אומנם לאחרונה לא יצא לי יותר מדיי.. אבל אני דואג לעיין מרגע לדודלי.

Obelix

New member
בקרוב מאוד ...

אני בונה על משהו באיזור חיפה ... נראה איך יתפתח העסק .

למעלה